LET YOUR BODY BURN

God morgon!
Äntligen måndag! Inte ofta jag brukar tänka så, men har längtat till måndag nästan hela helgen. För idag är det skola igen!
Åkte "hem" till Göteborg igår, så nu har jag vaknat upp här upp här och ätit frukost. Ska kolla lite Gossip Girl nu, sedan sticker jag ner till Emma för att lägga en make på henne innan skolan börjar.

HOME FOR THE WEEKEND

Är hemma nu under helgen, ska jobba lite. Glömde såklart kameran i Göteborg, men ska tillbaka dit imorgon igen så det blir bilduppdatering då istället!
Nu ska jag nog kika på en film, trevlig lördag. PUSS

A BOX FULL OF FUN

Denna väska rullar jag omkring varje dag nu. Den är tuuuuung, men innehåller en massa roligt smink och tillbehör. När vi i klassen fick öppna våra väskor för första gången känndes det som julafton. Hehe! Men nu ska jag slänga på mig kläder nu och fixa lite lunch innan det är dags för dagens lektion.
Ska ta med mig kameran idag och fota, så ni får se hur vi har det! Sounds good?
PUSS

SAY HELLO TO MY NEW FRIEND

Sitter och underhåller mig med min nya kompis just nu, säg hej!

I'M ALIVE

Jag lever! Har precis börjat min makeup utbildning och älskar det! Har sjukt mycket att göra och har inte hunnit fixa en dator än.. Så blir inte mycket uppdatering här, förlåt!
Men ska hem i helgen så ska försöka uppdatera er då, sedan hoppas jag på en dator tills nästa vecka. Håll er till tåls, PUSS

MOM, DON'T GET MAD

När jag slutade jobba idag tog jag med mig dessa skor hem. Tror dem kommer trivas alldeles utmärkt hos mig i Göteborg sen!
Blev dessutom bjuden på winerbröd, vaniljbullar och smörgåstårta av chefen idag, hon är ju bäst! Så gott, så gott, men oj jag är fortfarande supermätt. Dock fick winerbrödet ligga kvar på jobbet, det fanns inte plats för det.
Men nu ska jag ta tag i att packa! Trevlig fredag
PUSS

TIME FLY



Har precis kollat klart på love and other drugs. Gillar den filmen skarpt! Blev några tårar, skratt och cravings efter Jake Gyllenhaal, mums.

Ska nog alldeles strax lägga mig och läsa lite till syster kommer hem. Sedan imorgon blir det upp och jobba, sista "riktiga jobbdagen" sedan blir det mestadels helger framöver. Konstigt! Men ska bli mest kul, kommer dock sakna mina Vagabondare..


Vet inte hur mycket uppdatering det kommer bli nu till helgen. För blir ju jobb imorgon, sedan packning, mys och flytt till Göteborg på lördagförmiddag, WIIHO, utgång på kvällen och antagligen baksmälla på söndag. Men ska försöka uppdatera er vad som händer! Sist, men inte minst, så börjar min utbildning nu på måndag! Helt sjukt, som jag längtat och tycket det var jättelång tid kvar hela tiden, så börjar den om bara några dagar. Längtar!

Men ska allt ta och borsta mina tänder nu, god natt.



PS. Hittade denna gamla bild på mig och Malin. Jag är brunett, haha!


SMALL BIRDS ALL OVER


Älskar sminket, nagellacket och framför allt klänningen! Så söt, undra vart man kan köpa en liknande..

DO YOU FEEL IT


Så skönt det har varit med ledighet i två dagar! Åkte till Emma i söndags, som var hemkommen från Egypten, och sov där. Kände mig lite som en snögubbe jämnte henne, mindre kul.. Igår åkte vi till Jönköping. Jag skulle till IKEA, så hon åkte med. Köpte en extern hårddisk, smink, ett linne och lite på IKEA annars fanns det inte mycket kul.

Denna tisdagförmiddag mötte jag upp Emma, Alexandra och Johanna på Format för lite fika och gossip, mycket trevligt! Även Carro kom förbi en stund. Har aldrig varit på Format innan, men det var väldigt mysigt!
Resten av min dag har bestått i att fixa med olika saker inför flytten på lördag! Men nu ska jag kura ner mig i soffan framför några avsnitt av Gossip Girl.
Sedan väntar det jobb onsdag-fredag.
PUSS

MUSIC MONDAY


CUTIE






Pic: Elsa

Jag. Dör. Nu.
Titta vilka söta hundar. Jag vill ha en av dem som aldrig blir större än såhär, åååh!



SOON YOU WILL BE MINE



Dessa två finisar har dykt upp i provkollektionen på jobbet. Villka ska jag välja, lion eller bordo? Hm..
Eller så slår jag till på båda två. Dem är ju så sjukt snygga!

Dem är är ännu snyggare i verkligheten än på bild.

PREPARATIONS


De flesta förberedelserna inför skolan är klara nu. Snart så börjar allt!

FAR AWAY

Superdåligt uppdaterande har det varit här, igen.. Men har jobbat hela veckan och ska även jobba nu i helgen. Har också fått virus på datorn, så den ska iväg på lagning.
Så kommer väl bli lite sådär här på bloggen ett tag.. Men ska köpa mig en MacBook sen när jag flyttar till Göteborg. Vilket jag gör nästa vecka, taggad till tusen inför det!

Nu ikväll blir det Idolmys med tjejerna och thai/kinamat, inte helt fel en fredagkväll!


WORK

Jobb 10.30-19 både idag och imorgon!

MUSIC MONDAY


SMOOTH AND NICE

Nu ska det här bli lena ben med min nya epilator!

ALL I WANT TO KNOW

Alldels strax kommer Elin hit för att hämta upp mig till personalmiddagen ikväll. En heltrevlig kväll tror jag väntar med de bästa Vagabondtjejerna!

I DIE

Ååååh, fin väska.. Jag vill ha!

CRAZY STUPID LOVE

Avslutade dagen igår med ett besök på Grekiska tavernan, en queens wåffla och ett biobesök tillsammans med Malin!
Filmen, Crazy Studid Love, var sådär härligt smårolig och man dör när man ser Ryan.. MUMS

FIGHT THE DARK

God morgon!
Jobbar inte alls mycket denna vecka, men har fullt upp ändå. I måndags körde jag storstädning, var i Ullared i tisdags med mamma, igår var det jobb och kalas för kusinen som stod på schemat. Denna dag blir det också jobb och efter jag slutat vid fem hämtar jag upp Malin så åker vi till Borås, för ikväll så ska vi på bio! Crazy, stupid, love ska vi se, hoppas den är bra.
PUSS

TIERD AND ALL


Fina vikta högar med kläder är vad man finner i mina garderober nu.

PUH! Har hållit på i mitt rum i över två timmar nu.. Har rensat, vikt, slängt, provat och gjort om en massa i mina garderober och även städat mitt rum i övrigt. Räknade alla mina väskor och kom upp i över 50 stycken, ooops... Dock slängde jag en del av dem, så finns inte alls lika många kvar nu. Kanske uppåt 30 stycken, så nu är jag redo för att fylla på där igen. Hehe!
Slängde sjukt mycket med andra saker (läs, skit) också. Blev totalt två svarta sopsäckar som ska slängas och en vanlig papperspåse med kläder som ska skänkas bort. Skönt att bli av med en massa skräp!
Nu ska jag bara dammsuga mitt rum och sedan väntar det en promenad med Kajsa.
PUSS

GOLDEN FRAGRANCE

Fick en ny flaska av min älsklings parfym av mamma och pappa när dem kom hem från Italien igår, tack!

MUSIC MONDAY


LIFE IN THE CITY

Tog sovmorgon idag och njer av att vara ledig hela dagen och morgondagen. Underbart!
Planen för dagen är att ta tag i mina garderober. De ser verkligen ut som hej-kom-och-hjälp-mig i dem. Kläder som ligger ovikta och i ett enda kaos, puh! Ska kanske passa på att rensa ut dem lite också..

SUNNY SIDE UP

Ännu en vecka som är slut. Denna söndag har bestått av jobb fram till klockan tre. Sedan kollade jag på fotboll tillsammans med Carro och Kajsa, ska nog avsluta kvällen med en film. Även mamma och pappa kommer hem ikväll, efter en vecka i Italien. Så lär bli mys!

TIME FOR WORK

Jobb 12-17 är vad som händer idag, kvällen är fortfarande lite oviss för min del. Får se vad vi kan hitta på för kul!

RSS 2.0