IF I COULD REACH THE STARS

God morgon alla fina! Alldeles strax kommer Malin hit en sväng, vi ska ligga och steka oss i solen några timmar.
PUSS

KINGS OF LEON

Nu har jag och Malin bokat Kings of leon! Den 23 juni smäller det i Hyde Park, London. Kommer stanna där för en massa shopping och avslutar veckan med Kings, kommer bli galet bra!

A BIT OF HEAVEN

Nya skor till mig från jobbet, Vagabond!

WHITE LIKE A BRIDE

Nu åker jag iväg och jobbar 13-19! En liten fågel viskade i mitt öra att nya provskor kommit till oss, spännande.
Har på mig min fina vita klänning idag, som jag fått av min syster när hon var i Australien!

I WOULD GIVE ANYTHING TO HOLD YOU

Eftersom jag tappade bort mitt favorit läppglans förra helgen fick det såklart bli till att köpa ett nytt när jag och Emma var i Jönköping. Detta från Clarins, nr 2 är le perfect!

WATER FOR ELEPHANTS

Är så trött i benen just nu, phu! Har jobbat till fem sedan blev det till att åka direkt hem och svida om för kvällen. Ska åka till Borås och möta upp Emma och Malin för lite mat, på förhoppningsvis Vincis utomhusservering, och efter det blir det bio. Water for epephants ska vi se. PUSS

WE NEED A VISIT TO VIENNA

Idag har jag hängt med denna goding hela dagen långi Jönköping! Vi har shoppat (ska fixa bilder), käkat sushi, frusit, fikat på ikea, solat och sedan pratat och skrattat en massa som vanligt. PUSS

MY PROJECT

Har pysslat i denna bok mestadels av dagen idag. Har satt in alla mina studentbilder nu (2 år efter studenten..). Bilderna från balen och dem andra tar jag en annan dag, är lite trött i fingrarna och ögonen efter allt klippande, klistrande och skrivande!

Såhär ser några sidor i den ut,

Eftersom min handstil inte är den bästa fick jag först skriva ut en massa bokstäver från datorn och sedan måla av dem. Lite jobbigt, men var värt det ändå!








ZOOM AND SNAP

Någon av dessa kompaktkameror funderar jag att lägga vantarna på. Eller någon annan, måste ha en ny kamera i all fall! Min system är så klumpig och min digitala har nästan gett upp..

BARE LEGS

Igår cyklade jag till jobbet för första gången detta året, hur skönt som helst! Hade till och med shorts och frös inte det minsta.
På kvällen körde vi lite familjemys med massvis med påskmat innan syster skulle åka tillbaka till Göteborg igen.

SUNNY SUNDAY

I söndags låg jag, Emma och syster mestadels ute hela dagen och solade. Så skönt! Vi hängde även med familjen Johansson ner till sjön för en fika där, mysigt. Kändes nästan som om det var sommar!
På kvällen åkte vi in till stan för att sitta och mysa vid sjön, men så fort solen gick ner blev det ganska så kallt.. Så då åkte vi en sväng till Lotta innan hemfärd.

Jag och Emma var alldeles för hungriga för att vänta på grillen så vi delade en pizza istället
Rökchock! Så här ser en engångsgrill ut när man lägger på frysta majskolvar

FIRST DRINKS

Blev endast dessa tre bilder som jag tog när vi var hos mig före på påskafton! Skulle ta en massa, men var inte riktigt färdig när alla kom.. Slutade med att jag bytte frisyr och kläder tre gånger innan det var dags att åka vidare.

Vi var på Vega hela kvällen, på 100-års fest. Riktigt kul! Vi blev bjudna på mat och drinkar sedan hann vi även dans, sång, tal, lekar och massor med mer innan kvällen tog slut och vi åkte hem.
Har några bilder fån min iPhone från kvällen, dock är kvalitén kass. Men här är dem,

HAPPY EASTER

GLAD PÅSK ALLA FINA!
Ikväll blir det såklart fest, ska försöka ta en massa roliga kort som ska läggas upp här sedan. Men just nu är jag lite stressad, så måste börja fixa mig inför kvällen.. PUSS

SUNLIGHT

Har legat hela förmiddagen under en strålande sol och klarblå himmel, älskar det!

LOVELY THURSDAY

Började torsdagen med att hämta upp Malin sedan åkte vi till Aroma spa i Borås där vi hade bokat in varsin ansiktsbehandling. Hur skönt som helst! Satt i relaxen och blev sedan fräscha. Efteråt åkte vi och handlade en snabbis innan vi mötte upp Emma för en två-timmars lunch med rosé i solen på Viskans uteservering.
Väl hemma hos Malin igen fixade vi till oss, slängde ihop en räksallad och blev överraskade av Magda som kommit hem från Sälen. Kvällen avslutade vi alla på XoY:s dansgolv!

Lunch på Viskan!


Här är lite snap shots från kvällen,

FAMILY TIME

Syster är hemma nu under påsk, så när jag kom hem från jobbet blev det grillning för hela slanten med familjen!
Medan pappa skötte grillen och mamma dukade, tog sig jag och Emma ett glas vin
Påskliljor stod på bordet också, fint!

WITH A BLACK BOW

Nya små darlings från jobbet!

Ballerinaskor  - Vagabond

SHAKE THE DUST OF

Det var fantastiskt i Varberg! Ska skriva mer om det och lägga upp bilder senare ikväll. Nu måste jag stressa iväg till jobbet. PUSS!

IM NOT A GIRL YOU CAN CHANGE

Nya skor från Vagabond! Dem får hänga med Varberg.

AWAY FOR A DAY

Senare i eftermiddag pyser jag ner till Varberg! Ska på kurs med andra tjejer från Vagabondbutikerna runt om i Sverige där. Bo på hotell, äta trerätters, se hur en sko tillverkas, lära mig massa säljknep, skovård och titta på kommande höstkollektion är vad som står på schemat. Ska bli väldigt intressant! PUSS

ONE OF THE BEST GIRL IN THE WORLD

Ska strax åka iväg till jobbet för att öppna och jobba några timmar, men först så ska jag åka och ge världens bästa Malin den största födelsedagskramen!
Jag behöver inte skriva att du är rolig, snäll, söt, givmild, god, modig, lugnet själv, smart, stilsäker, en djurvän, den som kommer med kloka råd, spontan, lätt att prata med, den som alltid skrattar åt mina dåliga skämt eller att du är den som jag litar mest på eftersom du redan vet allt det. Du är helt enkelt bäst och jag älskar dig min vän, även om ditt en öga är större än de andra och att du ibland är så trög när man förklarar saker att jag vill banka till dig i skallen så är du min bästa vän. Så, grattis Malin, idag är det din dag!

TURN THE VOLUME UP, WAY UP

Efter jag slutat jobba igår hämtade jag upp thaimat till mig och Emma. Vi gjorde oss fina, hällde upp ett glas med bubbel, åt kex och ost, pratade och taggade oss inför kvällen. Vi började kvällen, som sagt, på modefabriken. Mycket trevligt! Sedan bar det av till XoY, där var det kaos blandat med skratt och alkohol. Hoppade in i taxin en haltimma för sent, råkade äta upp gurkan i McDonalds cheesburgare och gjorde en hel kanna med saft innan jag och Emma kom i säng och somnade. Efter få timmars sömn var det dags att stiga upp och åka till jobet, tog allt emot lite.. Men var ganska så lugnt, så jag överlevde dagen! Nu ska jag nog gå och lägga mig, för imorgon väntar nya äventyr!
Här kommer lite bilder från igår,

LET'S GO

Ikväll blir det ALL IN! Nu först ska jag och Emma öppna en flaska bubbel, sedan åka in till Borås och Modefabriken. Butiken fyller ett år så vi ska mingla lite där. Efter det bär det av mot XoY, där hyllan är bokad till oss och vi ska mingla lite till, då tillsammans med Rebecca och Fiona! När vi sedan är som mest på G möter vi upp alla fina vänner och skakar loss tillsammans med dem till Rebecca och Fionas remixer! Vilken kväll det kommer att bli

SMOOTHIE

Mamma kom precis upp med denna smoothie till mig! Ska dricka den till ännu ett avsnitt av 90210, sedan fixa till mig lite för jobbet. Trevlig fredag!

KORFU

Jag vill ha! Den sko från Vagabond är så så så snygg

BEACH BABE

Bikini - H&M
Pilotglasögon - Indiska

FROM SCRATCH

Titta vad jag och Malin åt i onsdags!
Vi var så ambitiösa och duktiga att vi gjorde egna köttbullar och stuvademakaroner till lunch! Så gott det blev.

A GOOD DAY

När vi kom till Göteborg i tisdags var vi så hungriga att vi hoppade in på Pizza hut och frossade i deras pizzabuffé. Gott! Sedan var jag så viktig när jag pratade i telefonen.
Då passade Malin på att dricka upp sitt stora glas med fanta
Vi funderade en halvsekund på om vi skulle ta något på listan, men det var ju faktiskt bara tisdag, så vi nöjde oss med vår fanta.
Ett stopp på Espresso House hann vi också med innan vi åkte tillbaka till syster. Denna muffins åt jag.
Malin ville också vara viktig och prata i telefonen.
Tråkigt väder i form av regn hade vi..
Men det klarade jag fint med mina gummistövlar från Vagabond!
När det bara var smulor kvar på tallriken mötte vi upp Pernilla på stan och åkte sedan till Emma. Vi handlade en massa mat och lagade fijatas och åt glass till efterrätt. Mycket trevligt!
Katarina fick dock inte vara med, hon var portad. Sjuk som hon var, mindre kul..

THE BEST

Yes ikväll ska hela kusinligan träffas hos syster. Vi ska äta gott och ha en trevligkväll :)

HOLD ON

Var uppe med tuppen idag för att besöka doktorn för en spiretimi vid nio. Nu är jag hemma igen, men ska alldeles strax åka iväg till Göteborg. Har precis packat klart väskan sedan bär det av för att hämta Malin. Vi ska shoppa lite och sedan sova över där!

OH MY GOD

Denna supergoda jordgubb/banan smoothie blev min kvällsmat tillsammans med två mackor och Plaza kvinna. Har även kollat på favoriten idag, Superstylisten Jonas. Oh my god, he's the best!
Nu ska jag krypa ner i sängen för imorgon ska jag gå upp tidigt och sedan har jag fabulosos plans för resten av dagen. God natt, PUSS!

TWISTER

Provade den nya Twister i solskenet idag! Hyffsat god, smakade lite väl mycket lime och citron så orginalet är fortfarande favoriten.

SHE BROKE THE CHAINS

Nu är värmen påväg hit! Äntligen. Det är superskönt ute. Ska jobba några timmar idag, så funderar på att cykla till jobbet. Om cykeln är hel vill säga.. Annars får det bli en promenad när jag kommit hem ikväll! Har till och med på mig klänning idag. Ska dock ha på mig en tröja över och något på benen, men ändå. Våren är här! PUSS

DETAIL

På en nyuppsatt hylla på altanen står nu lyktan och trådrullarna som jag och mamma köpt på miljögården. Fint!

KEEP ON ROLLING

Har jobbat hela dagen idag, tog emot lite när det var så fint väder ute. Efter jobbet svängde jag förbi farmor en snabbis innan jag åkte hem. Kvällen här hemma har varit som de flesta söndagskvällar, lugn. Har kollat på Gossip girl som hade säsongsstart idag, äntligen! Dog lite när jag äntligen kunde se Chuck igen. Eller vad säger du Alexandra? Hehe.
Nu ska jag kolla på en film. Orkar inte med något annat ikväll, mer än att ta det lugnt. PUSS

THE FIRST BARBECUE OF THE YEAR

Såhär smashing vill jag se ut ikväll. På schemat står grill, rosé, goda vännerssällskap och solsken, inget att klaga på där. Lovely!

SUMMER FEELING

Denna helgen jobbar jag! Dock bara 12-17 båda dagarna, så det ska nog gå fint. Solen skiner ute idag, jag får en massa vår och sommar känslor nu! Vill mest bara sitta ute på en uteservering eller vid havet och äta jordgubbar. Mums!

CLOSER TO THE EDGE

Har duschat, städat undan på mitt rum, slått in paket och ska fixa till lite lunch nu. Effektiv förmiddag! Sticker iväg och jobbar 13-19 och efteråt väntar kalas här hemma för storasyster. Trevlig fredag alla! PUSS

SWEET VALLEY FOX


Pic: Wildfox, summer 2011

LA PAZ

Nu ska jag måla mina naglar i denna härliga rosa färg!

ZIGGY

Dösnygga skor från Charlotte Olympia


Jag. Dör. Ge. Mig. Nu.

COLOUR ON MY LIPS

Livar upp dennna gråa onsdag med färg på mina läppar! Nu sticker jag iväg till jobbet.
Läppstift: Aloha - Make up store

H&M SPRING 2011

Pic: Fashion gone rogue

NEW ARRIVAL

Yes! Nu har äntligen mina saker som jag beställt från H&M kommit och jag har hämtat hem dem. Ska springa iväg och riva upp påsen nu och prova allt innan jag börjar jobba vid ett. PUSS

GOOD TOGETHER

Igår morses kom Malin hit en stund. Vi vare ute och gick med våra hundar och planerade lite inför sommaren. Har en sjukt kul sak på gång :)
Sedan åkte vi iväg till Borås, där vi gick på stan i det fina vädret och tog oss en fika. Mysigt!
När jag åkte hem från henne på kvällen höll jag nästan på att köra över en liten söt igelkott, men hann svänga undan i tid. Som tur var.

WALK THIS WAY

Min kamera strejkar, så har endast dessa två bilder från mobilen att bjuda på

I lördags var det dags för den årliga Gällstámilen. Våra lag började vid nio-tiden och var inte i mål förän vid halv sju kanske. Så vi tog god tid på oss för att endast gå en mil. Självklart gick vi inte hela tiden. Vi åt, drack, gjorde stationer/lekar, tipspromenad och massa annant. Sjukt kul var det! Det brukar alltid gå ganska så dåligt för oss.. Men i år så kom vi på 47:e plats! Bra jobbat tjejer!
På kvällen åkte vi in till stan för mer fest, men blev väl lite sisådär med det..

ONE OF THE BEST

Idag fyller min storasyster år! Massor med grattis kramar och pussar ska hon få när hon kommer hem på fredag.
LOVE

GLAMOURAMA

Sitter och kollar på Glamourama nu. Sjukt kul att det börjat igen!

MY BAD

Superkass uppdatering här.. Har helt enkelt inte hunnit eller haft tid för det. Syster har varit hemma hela helgen och i lördags var det dags för Gällstámilen.
Ska iväg till Borås om en stund, men ska uppdatera här ikväll! PUSS

A BIG MESS

Tog tag i mina garderober idag. Jäklar så det såg ut i dem! Men nu ligger alla kläder fint vikta igen, puh! Rensade även bland alla mina strumpbyxor. Tror jag slängde närmare sju par. Borde egentligen ta tag i att rensa ut garderoberna, men det är ju så mycket jobb med det.. Sparar det till ett senare tillfälle.

Sådan här oordning var det på några hyllor innan jag började.. Hjälp


Såhär blev resultatet sen. Mycket bättre!

RSS 2.0