SAYING HELLO

Så här god varm choklad drack jag igår när jag mötte upp Josephine på la pain france för en frukost!
Är lite dåligt uppdateringar här, men är lite så nu. Har så sjukt mycket att göra.. Men hoppas allt är bra med er! Med mig är allt toppen. Nu ska jag äta lite lunch innan jag sticker iväg till skolan. PUSS

ON OUR WAY HOME

Då blir det till att åka hem denna helg också för jobb! Ska även hinna med att träffa vännerna och kanske fjäska till mig tacos av päronen..
Syster ska också hem, så får sällskap på bussen. Inte fy skam!
PUSS

BREAKING DAWN

I måndags var jag, syster och Emma på bio. Vi såg Breaking down -part 1, tyckte allt om den! Skillde sig lite från dem andra, men kul när det händer en hel del nytt. Bara ett år kvar till sista filmen kommer..

Nu ska jag hoppa in i duschen och fixa till mig inför skolan!
PUSS

HORS-D'OUUVRE

Förra lördagen åt jag på Mañana tillsammans med Malin. Efter att vi var supermätta och belåtna stannade vi kvar tills Emma slutade innan det blev utgång!

Söndagen spenderas i lägenheten med Malins och min familj för mat, tårta och så firade vi farsdag. Supermysigt.

LET'S GO FOR A RIDE

Det jag vill göra nu är åka till Paris!

HEAR THOSE WORDS

Här sitter jag ensam i lägenheten. Har precis pratat lite med mamma och pappa och nu ska jag fixa lite kvällsmat!
I skolan idag övade vi på att sminka män och sedan hade vi teoriprov på allt vi lärt oss. Det känndes bra, så håller tummarna för att resultatet blir det också! Men måste fixa mat nu, annars svimmar jag.. PUSS

CHRISTMAS SPIRIT

God morgon!
Sitter här i köket och lyssnar på julmusik, äter pepparkakor och övar fransförlängning. Längtar till julafton nu! Men inte långt kvar tills dess ny. MYS.
Undra vad man ska önska sig..

I MISS THE SUMMER

Saknar sommaren, värmen och solbränna.. Är så kallt ute och inne också, men nu ÄNTLIGEN har någon fixat vår värme här i lägenheten så man slipper gå runt inlindad i en massa filtar. Skönt!

Alexandra har varit på skolan idag och blivit sminkad, kul att träffa henne. Efter skolan tog vi en fika på La pain francais och myste. Nu ska jag tvätta penslar och sedan renskriva mitt CV och personliga brev. Full rulle som vanligt! PUSS

IN TIME

I fredags kom Malin till mig! Sminkade henne på skolan sedan lagade vi tacopaj innan vi gick på bio. Mysfredag!
Vi såg In time. Ganska så speciell film, men gillade den. Har ni inte sett den, gör det.

SWEEPY LONG LASHES

Sitter just nu och övar på fransförlängning, det är sjukt piligt! Har suttit med detta i typ 1.5 timmar och har fått fast 15 fransar. Tålamod, hej!

PEARLS AND GREEN FOREST

Hittade både detta transparenta linnet och denna stickade gröna tröja på Vila för ett tag sedan, jag slog till!

A GOOD START

Klockan är inte mer än lite över tio och jag har redan hunnit med en powerwalk och handlat mat. Nu ska jag äta frukost innan jag hoppar in i duschen! Passade på att köpa hallonkräm, så jäkla gott. Mums!
Sedan ska jag öva på ögonfransförlängning innan skolan börjar.

Syster åkte till Belgien idag, så har lägenheten för mig själv tills på söndag, så ska prova på att bo helt själv. Spännande!
Trevlig onsdag

FANTASY

Såhär såg Isabellas sminkning ut på mig. Inspirationen är en alv/sjönågongting. Haha, men coolt blev det! Blir nog dock till att ta en dusch ikväll så alla rester i håret försvinner..
Tappade bort mig lite i inspirationen när jag började. Eller snarare brynen förstörde allt.. Så istället för det jag hade tänkt från början fick Isabella bli en snäll clown istället!

LET YOUR IMAGINATION RUN FREE

Idag ska börja gå in på trend och fantasi. Så jäkla peppad inför det!
Kanske kommer jag se ut såhär när jag är klar. Vi får se. Sticker iväg nu, orkar inte sitte hemma lägre. Hörs sen!
PUSS

LOOKING FRESH

Kolla vad gott detta ser ut, måste provas!

SHINE GOLD

Provade dessa Arty nails från Viva la Diva häromdagen. Var ganska så pilligt och fick väl till dem sådär bra, men kul att testa i alla fall! Tror det kommer bli bättre nästa gång jag använder dem.
Dem har släppt lite i topparna nu, men det gör inte så mycket.

Finns både på Åhlens och Kicks för 85 kr. Då får man 12 st (2 extra klisterlappar). Spring och köp!

THIRD TIME LUCKY

Tredje gången gillt, så var det för mig i lördags. Tredje dagen på raken som det var dags för utgång!
Började med att kravla mig upp ur sängen för att åka ner med Emma till stan. Där mötte vi upp tjejerna för lite lunch och kollade lite på snowboard eventet som var här i Göteborg.

Lagom till kvällen fixade jag och kajsa oss hemma hos mig innan vi mötte upp Emma och Johanna hos Emma. Vi lagade pizza med parmaskinka, mozarella, roccula osv och drack cava och vin. Kvällen bjöd på en massa saker, först gick vi till Valand. Men tyckte inte det var så kul där, så drog vidare till Peacock innan vi avslutade kvällen på Parke lane.
Blev ännu senare denna kväll då vi somnade vid halv 7, så kan inte säga att vi gjorde många knop igår..
Men vilken helg, så sjukt roligt har jag haft det!
PUSS

NEW PLACES AND PEOPLE

I fredags satt syster modell för mig när jag hade smink-prov. Gick superbra! Vi fick även prova på airbrush makeup, sjukt kul var det.
På kvällen kom Madde till oss, vi käkade tacos och drack vin. Bestämde mig sedan för att hänga med dem ut, vi skulle till Park lane, men hoppade det och gick till Excet istället. Riktigt lyckat! Vi stannade och dansade ända till stängning vid fyra, men somnade inte förän vid 6 på morgonen. Så blev ännu en sen kväll..

B'DAY CELEBRATION

I torsdags fyllde älskade Emma år. Hon slutade tidigare från jobbet och styrde hem till mig. Vi drack lite vin och gav oss sedan av till Yaki Da, där åt vi lite mat (vid halv ett på natten, bra tid för kvällsmat..) och avslutade kvällen på Peacock med shotrace. Som det ska vara en torsdagskväll.
Dock var det mindre trevligt att somna vid 4-tiden och sedan gå upp halv 9. Men hade fått en tid hos Katta för att fixa håret, så nu är det fräscht och fint igen. Underbart!

SLEEPY HEAD

God morgon!
Satte klockan på 8 idag, hua så tidigt för mig. Vaknade även upp till ett dimmigt Göteborg, mindre lockande att lämna sängen då.. Men nu har jag fixat till mig och käkat frukost, ska alldeles strx möta upp fröken Bredell på stan. Ska titta om det kommit in något roligt til helgen och ska även köpa en skrivare.
Sedan blir det skola, idag ska vi lära oss sotning av ögon, perfekt till helgen det också!
Passar redan nu på att be om ursäkt för alla kommande photo booth bilder..
PUSS

I CHANGES SHAPES

Här är två bilder från vårt klassrum och hur min arbetsplats ser ut när all basmakeup är framme!

Klockan är bara elva och har hunnit med en hel del redan. Har renskrivit anteckningar, fixat visitkort, kollat Vampire diaries och filat på ett anställningsbrev + CV. Nu ska jag hoppa in i dushen och sedan fixa lunch! Ha en bra dag.
Puss

RSS 2.0