COME ALONG AND CELEBRATE

Sitter och väntar på att Emma, Johanna och Kajsa ska hämta upp mig så att vi kan åka ner till Lund. Valborg ska firas där och jag är superpeppad! Hoppas ni får en världsbäst Valborgsmässoafton
PUSS

OVER AND OVER AGAIN

När det regnat som det gjorde igår och har gjort idag så är det ju perfekt filmväder! Dessa är några av mina favoriter som jag kan kolla på om och om igen utan att tröttna på dem. Enjoy!
THE NOTEBOOK
MOULIN ROUGE
A LOT LIKE LOVE
LOVE AND OTHER DRUGS
PRIDE AND PREJUDICE

FRIED GREEN TOMATOS (at the whistle stop cafe)

RANDOMNS


A FEW SHADES MISSING

Jag längtar så sjukt mycket till sommaren! Den kommer bli sååå bra!
Så vill jag gärna ha bruna ben.. Ska nog leta fram min brun utan sol nu. PUSS

DENIM

En jeansjacka i vår vore kanske något att satsa på!

I DIED A BIT

Okej, jag känner mig som 14 nu när jag lägger upp detta inlägg, men kan inte låta bli. Jag vill ha en liten hundvalp nu. Jag dööör vad söta dem är!

WHAT A BOMBSHELL

Har ängat min förmiddag med näsan i Fragment, en bok med Marilyn Monroes privata brev, texter och dikter!

DON'T LIFT A FINGER

Såhär fint var det hos oss igårkväll.

PUH! Har jobbat hela dagen lång idag, 9.30-17, och knappt suttit ner en sekund så nu när jag satte mig här i soffan har jag svårt att tänka mig lämna den. Någonsin..
Får samla lite krafter ett tag. Hade tänkt ut och springa en runda, men det regnar ju hela tiden. Blä! Så kanske skjuter upp det och springer imorgon istället.
Kvällens planer blir nog att kura ihop sig framför en väldans bra film!
PUSS

TAKING THINGS SLOW

Igår åkte jag in till stan efter jobbet och hade tacomys med Emma och Johanna! Sedan åkte vi till Ica och hyrde filmen In time. Medans vi tittade på den smaskade vi på chips, dipp, gurk- och morotstavar. Härlig fredagskväll!

SUPRISE YOU

Igår slutade jag lite tidigare från jobbet för att åka till Göteborg. Väl framme hämtade jag upp syrran och vi styrde sedan vidare mot kusinerna. Vår plan var att överraska Malin som fyllde år i onsdags!

Blev en supermysig kväll som bestod av en massa mat och efterrätt med både glass och fluff. Kvällen avslutades med att se Titanic i 3D.


NICE STYLE

BLOGG

CATCH YOUR BREATH

Gäsp! Har varit uppe sedan sex imorses.. Hade aldrig klarat av att ha ett jobb med så tidiga morgonar. Fy!
Anledningen till denna tidiga morgon var ett läkarbesök. Kollade av min astma osv och allt såg fin fint ut. Yay. Ska alldels strax iväg och jobba. Vad som händer ikväll får ni ta del av imorgon.
PUSS

SEEING STARS

Kolla vilken snygg skjorta, visst vill man ha den!
Kommer från BikBok.

THE WORLDS GREATEST

Idag fyller bästaste, bästa Malin år! Hoppas du får världens bästa födelsedag!!
Älskar dig som tusan <3

PASTEL RAINBOW


Får se hur länge detta kommer få sitta kvar på naglarna, men just nu känns det kul att ha!

LOVE THIS PICTURES

För fler bilder klicka in på Spell and Gypsy Collective

ME TWELVE TIMES

Snö, blå himmel, snö, blå himmel.. Jag som hade tänkt ge mig ut och springa lite, mindre kul när det snöar. Usch!
Så har i stället städat mitt rum och fixat lite. Ikväll ska vi tjejer ses för att planera sommaren lite, som jag längtar dit! Vill ha det nu. PUSS

LONG FOR THE SUMMER


SOMETHING NEW

Här kommer ett litet smakprov av min Londonshopping!
3 fin fina nagellack från Urban otfitters
Basshopping i form av byxor + 2 linnen från Top shop
Köpte detta halvband av världens sötaste tant på Portobello market
Detta halsband haffade jag inne på Primark för 4 små pund
Ett svart flätat skärp och en senapsgul chiffongklänning var två av tre köp jag gjorde på Forever21

FINALLY

Äntligen börjar det kännas som vår igen. Så härligt! Det är lite sol, lite blå himmel och faktiskt inte särskilt kallt ute. Hoppas det håller i sig!
Idag är jag ledig och ska spendera dagen med mami i Borås. Ska bara sminka klart mig innan vi åker iväg. Senare i eftermiddag ska vi även hämta upp syster som kommer med bussen, wiiho!
PUSS

NICE AND NEUTRAL


I TAKE ONE OR TWO OR FIVE

Det är farlligt att vistas på jobbet när provkollektionen kommer!

PERFECT STYLING

Exakt så här vill jag vara klädd. Så sjuuuukt syggt är allting! Jag dör en smula..

FROM DUSK TO DAWN

Vilken påskafton! Hade så sjukt kul. Vi började hos Johanna, sedan blev det Vimmel och efter det efterfest fram till klockan 5. Längesedan jag skrattade så mycket under en kväll! Min påsk får toppenbetyg, hoppas eran var lika bra!

WALKING ON CLOUDS

Har ju inte visat det nyaste tillskottet i min skogarderob för er än. Men här dem! De är redan givna favoriter nu inför sommaren. Såklart!
Dem kommer från Vagabond.

LIGHTER

I fredags var jag hos Katarina och hon fixade mitt hår. Dessa var mina inspirationsbilder, så nu är det ljust och fint! Även de slita topparna är nu borta, så härligt. Det är inte fy skam att ha en kusin som är frisör!

HAPPY EASTER

Efter mycket velande blir det Borås som gäller ikväll. GLAD PÅSK!

THE FIVE

Är precis hemkommen från en promenad och grillning med kusinerna, mycket trevligt var det! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan planera kvällen. Det är fortfarande inte bestämt vad som kommer hända då.. Noll planering här. Men något roligt ska allt hända, har några förslag i alla fall!
GLAD PÅSK

SOMETHING SWEET

När jag och Emma vaknade upp i måndags, utvilade och fulla av energi, städade vi hennes lägenhet, gjorde en liten mini make-over på hennes toalett och bakade cupcakes. Vi åkte även iväg till Bäckebol för att äta korv på IKEA och handla lite saker til hennes lägenhet. På kvällen bjöd vi David på tacosmys innan jag åkte iväg för att sova hos syrran!
Emma fotar lite bilder till bloggen
Hos Emma hittar man nästan jämt snittblommor, denna dag var det fina vita tulpaner!
Haha, världens lättaste cupcakes!
Formar, färdig smet, frosting och strössel fanns i kartongen
Världens godaste strössel!
Ready, set, eat!!

HARD TO COME BY

När jag kom hem i söndags mötte jag upp Malin, Katarina och Emma för en liten tur på stan. Vi käkade även pizza och hade en liten catch up! Bestämde mig sedan för att hänga med Emma hem och sova hos henne. Vilket resulterande i att vi åt en massa tapas på Mañana medan vi drack både mojito och sangria. Dock blev båda supermätta och trötta efter allt det goda så vi hoppade in i en taxi och stupade i säng.

INSTAGRAM ADDICTED

Knäppte såklart av några bilder med mobilen under resans gång. Här kommer några godbitar!
Följ mig på instagram: jessikahulander

LOVELY LONDON

Sådär! Nu har jag lagt in alla bilder från när jag var i London tillsammans med syster. Vi tog inte supermånga bilder, men en del blev det! Jäklar så bra vi hade det och vad jag älskar den staden. Vi shoppade på Oxfordstreet, fyndade på Portobello market, lunchade i Noting Hill, festade i norra London, trängdes bland folk vid Trafalgar square, mumsade i oss MM vid Picadilly Circus och åkte en massa tube.


SORRY

Nu är jag hemma från London igen. Stannade i Göteborg i två nätter så kom hem nu i eftermiddags. Har hängt med familjen då och varit ute och sprungit med syrran. Så förlåt för noll inlägg här.. Lovar att uppdatera mer imorgon då jag inte börjar jag jobba förän vid halv tre! PUSS

RSS 2.0