THE BEST TRAVEL COMPANION

Nu åker vi iväg till London!!

BLONDE

Jag vill bli riktigt, riktigt blond!

FLY HIGH

Resväskan är nerpackad och ligger i bilen, biljetterna är utskrivna, humöret är på topp och kameran är fulladdad! Ska bara jobba några timmar nu sedan åker jag iväg till syster och sover i Göteborg i natt innan vi hoppar på flyget imorgon bitti. Tror inte jag kommer uppdatera något i London, om jag gör det så blir det bonus! Annars hörs vi när jag kommer hem på söndag igen. PUSS

AND THAT TOO

Jaha.. Nu har jag gallrat bort mer kläder än jag någonsin gjort inför tidigare resor. Hoppas att dessa kommer räcka, men det tror jag. Vi ska ju trots allt shoppa och dessutom är vi bara borta tors-sön. Ser ni ett visst svart/vitt tema eller? Det gör jag. Snark.. Ska försöka satsa på att köpa kläder i en massa färger nu!

JUST DO IT

Har jobbat hela dagen lång idag och nu håller jag på att packa inför London. Vet inte alls vad jag ska packa med mig, vet bara att jag inte ska ha med för mycket. För det ska shoppas i mängder!
Även om jag och syrran åker på torsdag måste jag packa redan nu ikväll. För imorgon finns det ingen tid och ska även jobba.
PUSS

NO HEAVY READING

Har precis ätit lamm till lunch, inte fy skam inte. Nu ska jag läsa igenom dessa tidningar så att maten hinner lägga sig en annaning. Sedan är planen att damma av cykeln och ge mig av på den!

WEEKEND WARS


Efter jag slutade jobbet i lördags sprang jag en runda och sedan åkte jag in till Evelina för årets första grillning. Mums! Vi drack rosé, kajsas shots (bläää) och sedan blev det utgång. Var dock en aning seg på jobbet i söndags sen eftersom klockan vreds fram en timma. Inte optimalt att somna vid halv 4-4 och gå upp vid 8 sen.. Men överlevde jobbet! Kvällen sen spenderades i soffan framför Love and other drugs.

AFTERWORK

I fredags efter jobbet åkte jag in till stan för att möta upp tjejerna på Format för lite afterwork! Vi käkade pizza och drack cider. Dock körde jag så fick bli hallonsoda för min del! Efteråt åkte vi hem till Johanna för att käka tusen kilo godis och bara mysa.

SPRING IS HERE

När jag kommer till jobbet idag så ska jag packa upp alla dessa skor, puh! Men är en massa sandaler så ska bli kul. Äntligen känns det som riktig vår!
Efter jobbet åker jag in direkt till stan för att möta upp tjejerna på Format för lite afterwork! Trevligt värre.
PUSS

CAN'T STOP SMILING

Åh, har verkligen haft en världsbäst dag idag! Vaknade upp i Göteborg med strålande sol, ljudet av spårvagnar, måsar och en massa roliga planer för dagen. Mötte upp Nathalie på stan och eftersom det var hennes födelsedag idag firades hon med en räkmacka och sedan årets första glass vid vattnet. Så härligt! Sedan gick vi på stan ihop innan hon skulle bege sig iväg till hemliga planer.
Så jag satte mig i solen en stund och väntade på Bredell istället. Vi började med en kaffe vid vattnet och även vi gick en vända på stan. Köpte endast ett nytt senilsnöre på Monki till mina solglasögon. Bra där Jessika!
Nu är jag hemma igen och ska alldeles strax krypa ner i sängen.
PUSS

PUMP UP THE VOLUME

Började min onsdag med en 40 min springtur, sedan jobb och efter det åkte jag iväg till syster i Göteborg!

NEW ENERGY

Har precis haft ett liten mini-spa med mig själv. Har filat till naglarna och målat franskmanikyr. Sedan hade jag en ansiktsmask och medan den verkade passade jag på att drucka en massa vatten och mysa i soffan med Elle och lugn musik. Precis vad jag behövde en dag som denna!

WHITE IS A COLOUR


Ska ge mig ut på jakt efter en vit kavaj, är ju så snyggt!

THOUGHTFUL TUESDAY


Är ledig idag, så skönt! Har fixat med en massa här hemma. Nu skriver jag upp en lista på saker som ska handlas i London, snart bara en vecka kvar! Kollar även upp lite tåg och andra roliga saker som kan tänkas hittas på där.
PUSS

TRY TO STAY AWAKE

Har jobbat sedan i torsdags och har fortfarande lite sömnbrist sedan helgen. Ska kolla Once upon a time nu och drömma om att ha ett sådant hårsvall som på bilden.. Tar tag i bloggen imorgon istället.
PUSS

EVERYTHING YOU SAID

Blir jobb denna helg också! Ska åka dit om en stund, om jag kan hitta något att ha på mig vill säga.. Längtar sjukt mycket till London nu så min garderob kan få in lite nytt!
Ikväll blir det utgång så ska sätta vinet på kylning nu. Hoppas ni får en trevlig lördag! PUSS

DON'T KICK THE CHAIR


UNDER THE SURFACE

Kollade på filmen Sanctum precis. Handlar om ett dykarteam som dyker i superdjupa grottor i sydamerika och så en dag så kommer ett oväder och ingången till grottan stängs igen samtidigt som allt fylls med vatten. Jag hade haft sådan p-a-n-i-k om det hände mig!! Faktiskt en bra film, om inte annat så kan man vila ögonen på Rhys Wakefield.

TWO FROM INSTAGRAM

Började dagen med att sitta i solstolen några timmar, så sjukt härligt! Sedan hjälpte jag mamma med maten och så har jag även fikat med Kajsa på lager. Mys!
Hoppas på en lika härlig dag imorgon, ska dock jobba men så mycket roligare när solen skiner ju! Tog till och fram mina Converse idag. DET är vårkänslor.

ONE STEP AT A TIME

Dessa söta små rosa lackskor från jobbet, Vagabond, kommer pryda mina fötter nu i vår!

NICE AND CALM

Har haft en lugn och skön jobbhelg. Igår var jag, Alexandra och Caroline hos Kajsa. Kollade sista halvtimmen av melodifestivalen och åt en massa godis, chips och dipp.
Efter jag slutade jobba idag har jag varit ute och sprungit annars mest tagit det lugnt. Kollat på Rachel Zoe's project och där har ni min helg. Nu ska jag kolla klart på Pretty wommen och sedan blir det läggdags!
PUSS

LET'S HAVE A TALK

Har precis pratat med denna goding i typ 3 timmar i telefonen, så ska stoppa in mitt öra i frysen sedan blir det sängen för min del. Jobb väntar hela helgen lång. PUSS

MEETING

God morgon! Är uppe tidigt idag för ska alldeles strax åka iväg till personalmöte och sedan blir det jobb. PUSS

LONDON BABY

YES YES YES!
Nu har jag och syrran bokat vår resa till London. Är så himla pepp på den! Vi kommer åka nu sista helgen i mars, can't wait

FILLING THE WARDROBE

Byxor - H&M

Stickad tröja - Mango

Jeansskjorta - BikBok


Cerise läppstift, som är matt - Topshop

LISTEN AND ENJOY

Har hittat en ny musikupptäckt, Sleigh bells. Suttit och lyssnat på dem hela morgonen nu och vissa låtar som End of The Line, Rill Rill och Comeback Kid är redan favoriter!

SOME NEW THINGS

Hann med en del shopping i Göteborg igår! Ni får se senare vad som finns i påsarna.

EVERYDAY LIFE

Har precis fikat med mamma som fyller år idag, så tårta stod på den menyn. Nu ska jag iväg och jobba några timmar innan det blir kalas senare ikväll.
Grattis på födelsedagen världens bästa mamma!

I WANT TO WAKE UP IN THE CITY


Bild från i lördags

Vilken helg! Har verkligen haft fullt upp sedan jag kom hit i fredags. Då hann jag ordagrant bara ställa ner väskan, äta lite och byta om innan jag åkte iväg till Nathalie och Anton för fest. Vi hamnade på Park lane och där dansade vi till sen natt.
I lördags, efter jag gnuggat sömnen ur ögonen, mötte jag Emma på stan för lunch och presentköp. För på kvällen väntades det inflyttningsfest hos Malin och Katarina! Där bjöds det på plockmat i form av snittar, dipp, ost, vindruvor, gurk- och morotsstavar och annat gott som sedan sköljdes ner med bubbel. Efter en musiklek och ännu mer bubbel beställde jag och Emma en taxi ut i nattlivet. Vi hamnade på Peacock där vi hängde hela kvällen! Så klart hanns det med lite nattmat på donken innan jag stupade i säng framåt fem-tiden.
Söndagen bestod av bästa bakishänget med Emma, Malin och massa mat på Moon thai.

Nu är jag fortfarande kvar i Göteborg och stannar förmodligen här tills imorgon kväll.


NEVER GO BACK TO WHATEVER BROKE YOU

Ny månad idag! Ett steg närmare riktig vår och sommar, härligt.
Har varit ledig idag och inte gjort så mycket. Tog en sovmorgon och sedan har jag städat hela mitt rum, även dammat. Gud vad det är tråkigt! Nu har jag duschat och fräschat till mig för ska alldeles strax möta upp tjejerna på en fika. Hoppas ni alla har en toppen dag!
PUSS

A BIT OF SUNSHINE

Matchar mina naglar med mina nya orkidéer

Nagellack - Going Bananas, H&M

TREAT ME LIKE A STRANGER

Har lyssnat på Gotyes låt nästan varje dag i över en månad nu och älskar den fortfarande. Så bra och fin är den!
Håller alla mina tummar för att dem kommer till Way out west

INSPIRE


RSS 2.0