I NEED A SOLDIER

Usch.  Fy. Blä. Jag är sjuk, eller rättare sagt sjukt förkyld. Orkar inte alls med det, snyter mig hela tiden just nu och jag som ville träna idag. Men men..
Har även jobbat idag, gick så bra så. Anna var inne på jobbet med lilla Olle, världens sötaste barn!
Men nu ska jag slänga ihop lite mat, ta en lång dusch och sedan sätta på en bra film. PUSS

SOMEBODY TOLD ME THAT YOU HAVE A GIRLFRIEND

SKÅL, jag sticker iväg till Borås!

GIVE IT TO ME

Leighton Meester svarta klumpskor

En perfekt brun skinnjacka

FUN AND GAMES

Såhär fint, mysigt och kul hade vi under förmiddagen på nyårsafton, då vi åkte pulka och grillade korv!

XPERIENCE

Har precis börjat annvända Maxfactors nya mascara, Xperience Volumising Mascara, och den är riktigt bra! Plus att den finns att köpa på Åhléns för ynka 149 kr, vilket kap.

LOVE AND OTHER DRUGS


När jag och Malin kom fram till Göteborg igår satte vi oss på mysiga café Garbo


Där åt vi morotskaka och kärleksmums

Malin smuttade på en varm chilatte

Medan jag drack "Zumo de naranja", gott gott!


Och efter ett tre timmar långt besök hos frisören är Malin nu mera rödhårig, igen.
Det är sjukt snyggt!!

När vi sedan fått i oss sushi, hunnit med lite shopping och jag hade mini-kändis spanat (haha), slog vi oss ner i biosalongen för att kolla på Love and other drugs. Hade inga direkta förväntningar på filmen, men oj så fin den var! Satt och drömde efter Jake Gyllenhaal, skrattade och grät om vart annat. Åh! Efter filmen hade vi en lång disskusion om "the perfect boyfriend" och om han finns, i så fall vart.. Och ja, så fortsatte det.

Dör lite..









RAMA LAMA DING DONG





Nu sticker vi iväg till Göteborg för shopping, mat och bio!





SUSPICIOUS MINDS




Så fin och underbar. Får mig att tänka på sommaren och glada tider.

SAME COLOUR AS THE OCEAN

Ny ring från H&M

THE PARTY AIN'T OVER

Pappa ropar nerifrån att det är åtta minus ute, hua.. Så slänger på mig denna myskofta, från vila, innan jag sticker iväg till jobbet!

PRETTY IN PINK

När jag och Malin åker till Göteborg på torsdag ska jag gå på jakt efter ett sådant här rosa läppstift!
Så coolt

DANCING IN THE MOONLIGHT

God morgon!
Sitter och kollar igenom alla sms jag fått från Emma och Alexaandra, gud så bra de verkar ha det :) Idag stod thaimassage på schemat och ikväll väntades fest. Jag vill också! Saknar de små, men snart så är dem hemma igen!
Jag fick precis veta att mina saker från H&M kommit, så ska hämta dem senare. Annars har jag inga direkta planer idag, mest ta det lugnt tror jag och hinna med lite träning. PUSS

BURN IT UP

Ska inviga  mina nya träningsbyxor, från H&M sport, på Onyx ikväll, då det blir 55 min spinning!

BEAUTIFUL MEMORIES

Går igenom massa bilder från min bal och student. Hade tänkt framkalla dem och sätta in i ett album! Är ju snart två år sedan detta hände, så kanske är på tiden.. Gud vad kul det var! Hade verkligen velat göra om allt!

WHAT DO YOU SAY

Har varit i Borås hela helgen. I lördags så stod Malin för förfesten! Det var jag och alla på Jensens i Borås, men kul hade jag det ändå. Sedan blev det XoY och efter nattmat (som vi inte skulle äta, men gjorde det ändå..) kom vi hem till Malin igen. Vid halv fem tiden somnade vi och sedan stannade jag och Rebecka kvar hos Malin nästan hela söndagen. Vi slökollade på tv och hämtade mat från Spice n' Rice. Mums!
.
Väl hemma igen hade mamma och pappa, som kommit hem nu igen, lagat tacos till mig. Det åt vi medan vi kollade på handbollen, jäklar så bra den matchen var! Jises..

I WILL RUN TO PARADISE

Michel Kors campaign

SHAKE YA BOOTY

Då sticker jag iväg till Borås för fest ikväll! SKÅL

LIKE BULLETS BETWEEN THIS WALLS

Köpte bland annat detta silvershampoo, från Matrix, i Jönköping, det är bäst! Nu sticker jag iväg till Malin för film/myskväll. PUSS

CHRISP WHITE WITH GLITTER

Fick inte med mig kameran, så fick bli en bild med ipohnen


Ska alldeles strax åka upp till jobbet och jobba till halv sju. Sedan blir det kanske bio ikväll :)
Imorses var jag uppe tidigt och var ute och gick en timma. Hur skönt som helst! Solen sken och det var inte så kallt, plus att det glittrar så fint i snön av solskenet. Sedan ringde Malin med ett väldigt underhållande samtal, haha!
Men nu måste jag pysa, PUSS

COLOUR OF PASSION

Ska måla mina naglar röda nu!

RIGHT NOW I WANT TO


YUMMIE

Sådan här god skaldjurswok åt jag idag. Innehåller bland annat räkor, lax, musslor, torsk och massa annat gott!

ME TODAY

Körde på att vara helsvart idag tillsammans med mitt Tomas Sabo arband och korsberlocken jag fått av Malin i julklapp. Sedan fixade jag även till skorna lite med dessa spännen. Finns att köpa hos oss på Vagabond! Snabb och snygg förändring för skorna.

GOOD BYE FOR TWO WEEKS

Såhär gott åt jag och Emma i söndags! Räkor, sallad, melon, mango, ost, kex, vindruvor osv och så delade vi på en stor kolamaräng till efterrätt, smaskens :)
Vi kollade även på Solsidan och så hjälpte jag henne att packa till Thailand innan vi somnade. På morgen var det dags för mig att åka till jobbet. Fick även reda på att deras resa blivit uppskjuten, så Emma dök upp med en pizza och lunchade med mig innan vi sa hej då, igen.
Har även jobbat hela dagen idag också!

DON'T HIDE YOURSELF

Nu har jag fått hem min nya almanacka! Den är beställd här ifrån

WEEKEND WARS

Två sisådär bra bilder finns från kvällen
Gårkvällen var så lyckad! Den bestod av dans, shots, vin, skratt, cider och nattmat. Sedan följdes den upp av bakishäng med de bästa vännerna!
Nu ska jag packa om väskan och sedan åka iväg till Emma över natten. Vi ska käka räkor tillsammans med sallad, ost och kex. Smarrigt! Sedan ska jag även hjälpa henna att packa, hon far iväg i två veckor till Thailand imorgon. Hej avundsjuka! Jag vill med, hade lätt tackat ja till förfrågan om att hänga på henne och Alexandra, men jag jobbar.. Otur! Men får resa en annan gång. PUSS

TELL IT TO MY HEART

Då kör jag, Emma och Malin, den bästa trion fest ikväll! SKÅL

BAD VS. GOOD

Tidigare idag var jag inne och fikade med tjejerna på Torgstallet, åt världens största morotskaka, mums. Nu sitter jag här med färg i håret och har lite småpanik.. Det ser nämligen gult ut och jag vågar därför inte skölja ut det än. P A N I K, det får verkligen INTE se gult ut. Mår illa nu.. Ska aldrig mer färga hemma själv. Haha! Håller alla mina tummar och tår för att det ska bli bra! Ser det för hemskt ut blir det en hemmakväll i min ensamhet, annars lutar det mot att åka in till Malin för att festa på XoY!

ONLY THE YOUNG


CUTEST BOY IN TOWN

Dog en smula när jag var hos Malin nu igår och idag. Hur söt är inte hennes lilla katt Assar?! Världens sötaste tycker jag. Igår bestod vår kväll av mat, kolla på handbollen, mysa med lillen och sedan kollade vi på en av de bästa filmerna någonsin, Stekta gröna tomater!
Sedan idag var vi i Knalleland en snabbis, köpte inget direkt kul. Mestadels leksaker till Assar, hehe.
PUSS

WORKOUT

Sticker iväg in till Onyx för att köra ett 45 min spinningpass. Det sägs ju att träning är det bästa botemedlet mot träningsvärk, så håller tummarna för att detta stämmer..

PAIN TOMORROW

Var på Onyx innan och tränade Body Pump tillsammans med Kajsa, och ja det var sjukt jobbigt! Har redan ont i mina armar och antar att det blir värre i morgon.. Kommer säkert ha världens träningsvärk överallt då. Aj..

A LOT OF LAUGHTER

Igår pratade jag med Malin i telefonen samtidigt som jag läste min gamla dagbok. Haha, jäklar vilka skratt den lockade till! Herregud..
Imorgon ska jag åka till Malin, då ska vi allt leta upp hennes gamla också!

HAIRCARE

Aussie hårinpackning kan vara en av de bästa som finns! Håret blir supermjukt och luktar otroligt gott.


MORNING ELEGANCE

När jag var i Göteborg såg jag denna lilla söta ring på H&M för bara 50 kr, var ju såklart tvungen att slå till på den!


VINTAGE MINT

Heter färgen som jag har på mina naglar för tillfället!


DOT'S

Idag fick det bli min prickiga sjorta från Gina tricot, tillsammas med korsörhängen från item.blogg och svarta byxor!


ON EVERYBODY'S LIPS

Elin Kling ska designa en liten kollektion på nio plagg och två acessoarer för H&M, som kommer släppas den 3 februari, i tio utvalda butiker i Sverige. Spännande!

 

Mer om samarbetet och bilder på alla kläder finns HÄR


THEIR MAY BE A BIT OF SUNSHINE TODAY

God morgon! Sitter i systers lägenhet nu. Hon och klara har gått till skolan, mamma och pappa fixar med lampor och gardiner här och jag sitter vid datorn lite. Tittar ut över stan från deras fönster och ser lite solsken, kanske blir fint i dag. Fast såklart, kallt.. När vi är klara här ska vi bege oss av ner mot stan för lite shopping!

 

Ska tvinga i mamma och pappa sushi idag, hehe. Om jag inte lyckas med det köper jag hem sushi istället, är så sjut sugen på det.. PUSS


WITH ONLY ONE LOOK, I KILL

Så var även denna helg över. Tog det väldigt lugnt och jobbade även fre-sön. Igår var Alexandra, Emma och Emma hos mig. Vi åt massa onyttigheter och kollade på film. Myste helt enkelt!

Ikväll blev det tacos med la familia och imorgon bär det av till Göteborg. Dock bara över dagen, men hoppas jag hittar några godbitar i klädväg som får följa med mig hem.

 

Nu ska jag antingen titta på en film med syster eller fortsätta att läsa i den fjärde och sista True blood boken. Dem är sjukt bra. Och spännande! Ett måste att läsa faktiskt. PUSS


REVOLUTIONARIES WAIT

Fina bilderna på Karolina Kurkova


Kom hem från jobbet för en stund sedan, var ganska lugnt idag. Nu väntar jag på att maten ska bli klar sedan kommer några av tjejerna hit. Om jag får som jag vill blir det till att kolla på Lejonkungen eller kanske lite maraton med Sunes jul eller Sunes sommar!


SISTERHOOD

 

Igår efter jobbet blev det ingen utgång, var inte sugen på det eftersom jag festade på trettondagsafton. Så körde hemmamys med syster istället. Vi kollade på bland annat Paranormal activity, måste säga att den filmen var sjukt dålig. Jobbigt filmad, dåliga skådespelare och det hände inte mycket. Satt mest och störde mig på den..

 

Nu ska jag åka till jobbet, jobbar hela helgen lång. Men ikväll blir det kanske bowling och absolut film-mys med tjejerna!


HOLLYWOOD FEELINGS TONIGHT

Bild från nyårsafton


Trettondagsafton är det idag, tror det betyder att julen ska ut, men vet att det betyder fest! Hehe. Några bangar men vi andra ska köra på ikväll. Allt måste bara gå i lås och bom först, men jag håller mina tummar. Taggar med bästa musiken nu i alla fall. Ses kanske i vimmlet ikväll, annars ha det bra!
PUSS


I'M PERFECTLY GOOD AT IT

Om några timmar kommer Bredell hit, får se vad vi hittar på för roligt. Ikväll blir det i alla fall att vi åker in till stan och myser med tjejerna!


I WANT TO FEEL THE HEAT FROM THE SUN

Här sitter jag och drömmer mig bort lite, till varma vindar, ljumet turkost hav, solsken, hetta och avkoppling. Jag vill iväg på en riktig solskensemester nu!


FEELS LIKE I'M IN A REACE

Denna dag har bara flugit förbi. Jobbade några timmar först. På jobbet hade vi fullt med saker att göra så det gick snabbt. Var så duktig att jag åkte in och körde spinning tillsammans med Alexandra på Onyx efter jobbet. Var pinsamt längesedan jag tränade nu.. Men ska skärpa till mig och bli lika duktig som jag var på det innan. Har även förlängt mitt gymkort nu, så det är bara att köra på!

 

När jag kom hem från träningen åt jag denna kvällsmat, chiabatabröd med roccula, skinka, gurka och soltorkade tomater på, och granatäpple och färsk annanas efteråt. Så gott.

Nu ska jag nog ta och krypa ner i sängen och läsa några sidor i den andra True blood boken. Imorgon ska jag umgås lite med Emma, så måste ha en massa energi till det. Haha!


MY NEW SECOND HAND RING


HAPPY NEW YEAR

Malin är min ultimata partner in crime när det gäller fest (nyår) och allt annat i livet, bäst är hon

 

Mitt nyår var kanon, kunde varit bättre, kunde också varit sämre. Men är hemskt nöjd med det :)

Nu börjar ett nytt år och planerna och mina förväntningar inför det är skyhöga! Får hoppas att några mål/förhoppningar/önskningar går i uppfyllelse i alla fall.

 

Hoppas ni alla också hade ett helt fabuloso nyår!

PUSS


RSS 2.0