SISTERHOOD

Nu ikväll kommer syster hem, äntligen!

ENERGY BOOST

Denna supergoda hallonsmoothie gjorde mamma till mig när jag kom hem från jobbet! Ska dricka upp den för att få lite energi till att plocka undan på mitt rum och sedan ska jag sy lite :)
Sätter även på lite skön 80-tals musik. Precis som Jonas gör. Han är även min nya idol, sjukt skön kille! Sitter och skrattar mestadels under hela hans program.

BOWS AND CROSS

Diadem, kicks  -  Ring, H&M  -  Örhängen, itemsbyjohanna
Idag kör jag på rosetter och kross som detaljer.

SPRING TIME


Har varit ute på en power walk nu. Jäklar vad skönt det är ute! Solen skiner och allt, härligt.
Nu ska jag fixa till mig, sedan ska jag åka iväg och jobba en stund. Ikväll ska jag städa, eller plocka undan på mitt rum. Ser ut som en bomb slagit ner där.. PUSS

I REMEMBER EVERYTHING

Blev inte så mycket shopping igår.. Typiskt, för jag var inställd på att shoppa en massa! Men får ta det en annan dag. Köpte i alla fall dessa svarta gummistövlar från Vagabond. De ska invigas nu i helgen, om inte ännu tidigare.
Sedan blev det även en ny mascara och ett par svarta byxor från Zara som fick hänga med hem.

Efter vi shoppat klart tog vi en spårvagn till syster och Klara för att säga hej till dem. Klaras übersöta lilla hund My var där också. Så myste lite med henne innan vi sa hej då. Kvällen avslutade jag tillsammans med Malin och Emma på Babbel i Borås där vi åt taps. Toppen dag blev det!

A GOOD START

Efter att jag och Emma hämtat upp Malin från jobbet vid halv två igår åkte vi mot Göteborg. Började med denna fikastund på Café Vanilj. Malin och Emma delade en fudgekaka och den enorma vaniljbulle medan jag smaskade i mig rabarberpajen. Sedan var det dags för shopping!

PREPPY STYLE

Såhär ser jag ut idag

THREE IS A CHARM

Om några timmar åker vi iväg till Göteborg för lite shopping!

KEEP SEARCHING FOR A HEART OF GOLD

Nu ska jag ta mig en dusch och sedan slå mig ner framför tv:en en stund! Dagen på jobbet gick supersnabbt, kanske är min kropp fortfarande inte helt inställt på sommartiden. Men inte mig emot.
Sedan ska jag sova och drömma att jag bor i Paris och att denna bild kommer bli min utsikt när jag drar upp min rullgardin. Någon gång ska det i alla fall bli så..
Ska även gå och lägga mig tidigt så det kan bli imorgon snabbt, för då ska det bli en rolig dag!

LAST NIGHT FASHIONSHOW


TIREDNESS

Firade Sandra som fyllt år igår, mycket roligt! Blev ändå inte supersent, men eftersom det numera är sommartid så försvann ju en timme helt plötsligt. När klockan var två blev den helt plötsligt tre och när pappa skulle hämta mig och Malin vid halv tre var den halv fyra. Så kände mig välförtjänt av min sovmorgon som jag tog till klockan tolv idag. Hehe. Har inte gjort mycket vettigt alls idag, förutom när jag mötte upp Kajsa vid 4-tiden för att titta på modevisning på Hotellet. Har några bilder, men är för trött för att fixa med det nu.. Så tar det imorgon!

Nu ska jag sminka av mig och sedan krypa ner i sängen! För imorgon väntar jobb, 10.30-19, så måste vara pigg då. God natt

IT'S TIME TO BATHE IN THE SUNSHINE

Nu ska jag sätta mig lite på altanen och få lite sol i ansiktet hade jag tänkt. Underbart.

Gårdagen med jobbet var supertrevlig! Åt en massa gott i mycket trevligt sällskap. Hoppas på fler sådana kvällar!

BEND AND SNAP

Denna fransböjaren med värme från Depend använder jag för att få till böjda och fina fransar. Tips tips!

BLINDED BY THE LIGHT

 
Nu sticker jag iväg och jobbar några timmar i mina nya over knee!

IN THE MOOD FOR WAFFLES

God fredagsmorgon alla!
Idag är det våffeldagen, smaskigt. Hoppas ni alla äten en massa våfflor! Själv så ska jag äta några ikväll tillsammans med alla härliga Vagabondare på jobbet hemma i Malins nya hus. Mysigt värre!

DAYDREAMS AND PEARLS



Hos Daydreams and pearls har dem just nu detta erbjudande som är på bilden, 25% rabbat på Erin Wassons smycken. Kanske ska man slå till? Finns en ring som jag väldigt gärna vill ha.. Klicka HÄR för att komma till hemsidan!

TIMEBOMB

Nu ska jag sätta mig och kolla på Stylisterna. Sedan bläddra lite i dessa två tidningar!

BRUNCH IN THE SUNSHINE

Blev lite sådär bra kvalité på korten, snodde dem från Emmas face nämligen

Sticker iväg in till stan nu för att käka brunch med dessa härliga figurer! Louice och Caroline, du brunaste av alla bruna har jag inte träffat på 4 hela månader.. Så ska bli extra kul att träffa dem! Sedan väntar det jobb fram till klockan sju ikväll. Ha en härlig vårdag alla! PUSS

ADDICTED

Är ledig idag också! Ska tillbringa några timmar framför True blood nu, är så fast i det.
Det är sjukt bra och spännande! PUSS

NO ONE SLEEPS WHEN I'M AWAKE

Här är några av de andra sakerna jag köpte i Ullared igår. Blev även pads, tops, nagellacksremover osv som fick följa med hem. Men de blir inte roliga på bild..
Är extra nöjd med mitt söta rosa iPhoneskal och nagellacken, särskilt de pastell lila!

Hittade även dessa vinröda overknee på MQ outlet för bara 50 spänn! Som hittat.

IF I AIN'T GOT YOU


Sitter här nu efter en varm dusch och dricker lite te medan jag lyssnar på lugn musik. Är ganska så trött nu. Har nämligen varit i Ullared med mamma hela dagen idag. Fick mest med mig "bra ha" saker hem. Men hittade lite annat kul, ska försöka få upp bilder på det imorgon.
Köpte bland annat dessa fina lampor till mina fönster och den andra säsongen av True blood. Den ska jag börja kolla på nu! PUSS

YOU ARE YOUNG AND FREE

Är så trött i benen efter att ha jobbat fem dagar i rad nu, så ska bli skönt med lite ledighet i två dagar. Denna söndagskväll skulle egentligen spenderas i biosalongen, men vi alla var alldeles för trötta för det. Så ska ta en lång varm dusch nu och sedan sätta på en mysig film. The notebook får det nog bli. PUSS

GODDIEBAG

Necessär, solglasögon, turban, väskhängare och en fickspegel innehöll godiebagen från Gina tricot som jag fick igår!

GIRLS NIGHT OUT

Alla bilder är från nattstad

Igår var jag på XoY, tillsammans med Malin, Katarina och Johanna. Det var girls night out!
Vi drack drinkar och cider, jag körde så blev alkoholfria drinkar för min del men de var minst lika goda! Sedan kollade vi på modevisning där bland annat Emma gick för Modefabriken. Frisörer fanns även på plats så man kunde få håret fixat till kvällen.
När klockan var ett bestämde sig jag, Malin och katta för att åka hem, efter en trevlig kväll!
Alarmet sattes till åtta imorses, men låg och drog mig till halv nio. Sedan väntade jobbet.

HIGH ON SUGAR

Dessa två godbitar åt jag och pappa precis upp! Fick dock lite dåligt samvete nu, så ska ut och gå en runda i solen.

INDIAN SPICE

Inte världens bästa kort. Måste köpa ett nytt objectiv..

Den här supergoda indiska grytan väntade på mig tillsammans med ett glas vin när jag kom hem efter jobbet nu ikväll. Sedan kom även Emma hit en liten stund, så helt plötsligt blev det en toppen fredagskväll!

WHITE AND BRIGHT

Nytagen bild från fönstret

Gör som nästan hela Sveriges befolkning idag och uppdaterar lite om snön. Trots att jag är sjukt trött på allt det kalla och blöta så måste jag ändå tycka att det är lite mysigt med alla snö :)
Men vår nu hade suttit himmla fint!

På dagens aganda står det jobb igen, denna dag 13-19. Ikväll ska jag kanske umgås med Emma eller bara vara hemma och mysa. Ha en trevlig fredag alla! PUSS

SAD


THE JOKE IS ON ME

Jobb, 10.30-17, är det som gäller idag. Ikväll blir det kanske träning eller något annat kul! PUSS

STRINGS ATTATCHED

När jag var i Borås för ett tag sedan slog jag till på en sådan här senilkedja (sjukt kul namn) till mina solglasögon. Kostade bara 49 kr på Gina tricot!

SUNSHINE

Nu ska jag åka upp till jobbet för att jobba fyra små timmar. Har inte jobbat sedan i fredags, så ska bli skönt med en mjukstart.

Har suttit i solen idag, där det var vindstilla. Dog nästan av värmen, men gud så skönt! Inbillade mig att jag nästan brände mig också, så var tvungen att gå in igen då. Sedan när jag skulle sminka mig till jobbet tyckte jag aallt att fräknarna syntes mer, eller så inbillade jag mig det också.. Kanske fick lite solsting?

POKER STRAIGHT

Detta värmespray från Lee Stafford använder jag när jag plattar mitt hår. Det är super bra och luktar godis!

ELLE

Nu ska jag sätta mig och läsa Elle. Ikväll blir det RPM spinning med Alexandra!

FRESH AND CLEAN

FÖRE

UNDER
EFTER
Började dagen med att städa mitt badrumsskåp. Rensade bort sminket som jag inte använder mycket. Tvättade alla  make up penslar, ändrade om och dammade skåpet och speglarna. Så nu glänser det som aldrig förr!

COLOUR OF LOVE

jak&jil

SLEEP TIGHT


BEAUTIFUL BAMBI

pic: Studded hearts

I WANT THE FARIYTALE

I söndags var jag sjukt trött, så myste med Assar framför tv:en mest hela dagen. Satt och grät ikapp till Extreme home makeover och skrattade åt Scrubs. Malin stackarn jobbade hela dagen. Var i alla fall lite duktig och diskade, plockade undan i lägenheten och bäddade sängen.
När Malin slutat åkte vi till Ica Maxi och handlade massa godsaker. Slutade med att vi åt hasselbackspotatis, kött, sallad och bearnaisesås framför Pretty women!

CAN'T RUN FROM IT ALL

Vilken kväll igår!

Började hemma hos Malin där vi lagade mat som vi åt medan vi tittade på Melodifestivalen. Vid halv tio åkte vi taxi vidare till Mathilda för att möta upp med alla tjejerna som var där.

< ;/p>

Men bestämde oss sedan för att åka vidare till Sabina istället. Innan vi gick till XoY. Sjukt kul!

Efter XoY blev det nattmat och sedan efterfest hos Gustav till klockan fem. Längesedan jag skrattade så mycket! Vi drack drinkar, lyssmade på musik, förstörde bord, målade tavlor med mera. Haha! När jag och Malin kom hem, 6 taxiresor senare, somnade vi på stört!


Idag har jag mest myst med Assar medan Malin jobbat. Men ska alldeles strax hämta upp henne från jobbet, så ska vi handla lite god mat tills ikväll när det är dags för Solsidan! Trevlig söndag alla. PUSS


TONIGHT I WANT TO LOOK LIKE HER


BORING WEATHER, GOOD COMPANY

Såhär tråkigt var vädret när jag åkte hem från stan imorses, usch!

Gårkvällen var super trevlig. Fler sådana tack! Jag, Emma, Kajsa och Malin drack rödvin, åt onyttigt och pratade om allt möjligt några timmar.
När Kajsa och Malin åkt hem skulle jag och Emma sova. Vilket vi inte alls kunde, så låg och pratade om ännu fler saker tills klockan blev fyra. Ansåg då att det kanske var dags att försöka få lite sönm..

SUPERSTARS

Har jobbat till fem idag, sedan gick jag och Malin upp till Lager 157 en sväng. Nu ska vi äta tacos sedan åka in till stan där Emma befinner sig. Så ska umgås med de två bästa ikväll!

GOLDEN


Min nya ring i form av en älg/ren kommer från Gina tricot

BIRTHDAY





Igår när jag kom hem från jobbet väntade det gäster, smörgåstårta och sedan denna goda halloncheesecake. Vi firade mamma lite. Efter vi ätit satte sig jag och Malin lite och kollade lite på She's all that, som gick på tv. Haha, sjukt kul!

Ska slänga på mig lite kläder nu och åka till jobbet vid tolv, sedan jobbar jag ända fram tills sju ikväll. Så hörs kanske senare. PUSS

ZARA

Vill ha denna fina vita skjorta från Zara!


Nu blir det jobb i några timmar, sedan blir det kalas för mamma ikväll. PUSS

PRETTY IN PINK

Ansiktscreme - The body shop
Läppstift, Aloha - Make up store
Rouge, sugar muffin - Make up store

STRAIGHT FROM THE OVEN

Titta vad jag bakat och precis tog ut ur ugnen, hallongrottor! Mums.

Ska alldeles strax åka iväg till Emma en snabbis, stackarn är sjuk.. Kanske får ta med en kaka för att muntra upp henne!

LEMON

pic: Fashion Squad
Jag vill ha denna snygga gula skinnväska från American Apparel

I WANT TO


Just nu vill jag ha sommar och stå med bruna ben på bryggan i Smögen


Idag är jag ledig, så skönt. Har inga direkta planer heller, ännu skönare. Ska bara åka till Emma en snabbis och hämta mina saker där sedan helgen och så ska jag även krama mamma. Hon fyller år idag!

ROCKETEER

Hittade dessa tre bilder från helgen på iPhonen (den sista från xoy hemsida). Vi var på nylanseringen på XoY, med mycket folk, champagne, vin, skratt, musik, tomtebloss och massvis med corona!

SILVER NAILS


TACO THURSDAY


Såhär mysigt blev det i torsdags iställat. Spontan åkte in till Malin i Borås, där lagade och åt vi tacos och drack sangria. Sedan övertalade vi Emma att komma in, vilket hon gjorde. Med rödvin och allt! Efter ett tag bestämde vi oss även för att avsluta kvällen på Xoy!

BAD BAD BAD

Okej, har varit sämst på att uppdatera just nu. Men har haft fullt upp sedan i torsdags!
Just nu håller mina ögonlock på att trilla ihop, så ska sova. Men lovar att uppdatera en massa imorgon! Så håll er till tåls. PUSS

YELLOW GREEN AND ORANGE

Puh, är SÅ trött i benen nu. Har sprungit omkring på jobbet hela dagen. Packat upp en leverans och sedan ändrat om i butiken!
Ska bara sitta, eller möjligtvis ligga, mest hela kvällen nu. Börjar med att äta detta goda fruktfat medan jag kollar på Stylisterna. PUSS

WHEN YOU SMILE, I SMILE

Jobb 10.30-17 är vad som står på schemat  idag!

BLACK COFFEE

Åker iväg in till stan för att fika med tjejerna nu! Mysigt

FOLLOW ME ON BLOGLOVIN

Följ mig HÄR

OFF FOR WORK

Nu ska jag hoppa in på jobbet några timmar! Idag är det även första mars, så snart är våren här. Härligt!

I WANT YOU TO TAKE CONTROL

Igår såg jag ut såhär!

Jobbade fram till klockan fem, sedan åkte jag, Johanna och Sofie till Göteborg för Roadshow, Vagabond SS10/11. Där visades vårens och sommarens skonyheter, vilka trender som kommer och hur man kan matcha de nya skorna. Måste erkänna att många var snygga och jag vill ha en hel del! Snart så kommer de proverna till oss, undra hur många jag kan stå emot att inte köpa..

BLACK SWAN

Såhär såg min och Emmas söndag ut. Låg och slappade och kollade på Black swan, väldigt speciell film.

MASQERADE

Fick inte med mig kameran i helgen.. Så har bara några bilder från iPhonen.
Här är en på Emma och mig, hon som hippie och jag som katt!

Efter jag kom hem från Göteborg i lördags var det stress, stress som gällde! Skulle iväg på maskerad/födelsedagsfest på kvällen och kom hem lite senare än planerat från storstaden. Men hann fixa till mig, åka till Emma och sedan komma iväg till Borås inte allt för sent i alla fall.
Vi började kvällen i Brämhult på förfest, efter tio dök våra taxibilar upp och vi åkte in till Borås, Viskan, där festen ägde rum. Möttes av ett glas champagne när vi kom in, sedan blev det dans mest hela kvällen. Så kul! I all hast bestämde vi oss sedan för att avsluta kvällen på XoY, så gick dit i utklädnindgskläder och allt. Men det var det värt! Hann med lite nattmat innan vi blev hämtade och sedan kröp jag och Emma ner i sängen vid 4-tiden. Sjukt lyckad kväll!

COLOUR SPLASH

Ny kjol från Zara

FRIDAY, I'M IN LOVE

I fredags gick jag upp lite tidigare packade en väska och stack sedan iväg för att jobba. Vid fem-tiden när jag slutade åkte jag, mamma och pappa iväg till Göteborg. Där skulle vi hälsa på och sova över hos syster. Vi hade även bokat bord på Mañana, men först tog vi ett glas vin hos Emma!
YU-MMM-IE
Vi åt en massa godsaker och drack sangria. Jag hoppade efterrätten och tog en hallonmojito istället, gott!
Efter restaurangbesöket hoppade jag och syster utgång och åkte hem för att sova istället.
Lördagen spenderades på stan med lite shopping och en lunch på Kosmos!

RSS 2.0