COLOURFUL

Linne och väska från Monki

SOMETHING TO LOOK FORWARD TO


FOR LOVE AND LEMONS

Pics: for love & lemons

UNBEATABLE

Är hos min ena favorit nu, skål säger vi!

PUT ON SOME HEELS

Åker iväg till Göteborg nu för att tillbringa tid med de två absolut bästa, Emma och Malin!
Det väntas shopping, tapas, fest och sedan en massa söndagsmys.
PUSS

ABSOLUTLY FABULOUS

Har precis kollat klart på filmen My week with Marilyn. Även om jag tycker sådär om Michelle, så spelar hon rollen övertygande bra. Dock kan ju ingen härma den riktiga ikonen, men tycker detta är en sjukt sevärd film!

A GOOD DAY

Idag vaknade jag av att snön var borta, himlen var blå och solen lyste. Så himla underbart!
Har varit ute och gått i två timmar, solat och slappat resten av dagen. En toppenbra ledig dag. Imorgon väntar nya tag på jobbet och sedan är jag ledig i helgen. Då blir det Göteborg för hela slanten!
PUSS

LAID BACK

Kollar Sofis blogg nu. Dör lite..
Vill ha hennes tröja, nagellack, jeans, hår, väder, glasögon, solbränna. Tja, varför inte byta och få hennes liv? Dream

SERIOUSLY

Jag. Vill. Ha.

MINI MAKEOVER

Hej då utväxt!

FLY SO HIGH

Nu ska jag åka in till Ulricehamn för att lunch med Emma och Alexandra och sedan blir det nog till att hänga med dem hela dagen lång. Oslagbart!

AND A BOTTLE OF WINE


A BUN ON MY HEAD

Nu sticker jag iväg till jobbet!

CONSIDER IT DONE

Detta rum vaknade jag upp till idag, fick en ganska stark hej-kom-och-hjälp-mig-känsla av det..
Efter lite städning är det nu ordning och reda igen, puh!

IT GOT ME THINKING

Mina gröna byxor finns på H&M för endast 199 kr, kap!

Var tillbaka på jobbet efter en och en halv veckas ledighet, så kändes skönt att komma igång igen! Efter jobbet åkte jag in och fikade med tjejerna en stund. Hade en massa framtidsprat med Kajsa innan jag släppte av henne hemma hos sig. Så är supertaggad på att hitta på något nytt snarast!

ROADSHOW

Var uppe supertidigt imorses för att fixa i ordning mig till Roadshowen med jobbet. Klockan 9 skulle vi befinna oss i Varberg. Väl där fick vi frukost och alla hjärtansdag fika. Vi fick även massa inspiration om vårens trender och skor! Kul som tusan. Dagen avslutade vi med en lunch på Viskan!

HAPPY VALENTINE


SPEARMINT

Mintgrön, världens finaste färg just nu!

SNOWBOARD SUN AND FUN

Här kommer lite bilder från vår Sälenresa, än så länge! Vi har åkt både i Tandådalen, Lindvallen, Hundfjället, Högfjället och i Trysil. Vi har varit på afterski, festat, varit på Wallmans saloger, spelat spel, skrattat, frusit, druckit hotshots, skråat, pulsat i en meter hög lössnö i skogen och så mycket mer. Det har varit toppen!

MEOW

Hur mycket vill man inte beställa här ifrån?!

PERFECTION

Rachel Comey

WE ARE HERE

KYLA!

Jäklar så kallt det var här upp igår. Blåste och var -19 grader.. Idag har det varit bättre, men fortfarande en del  blåst. Ska käka lite mat nu och sedan blir det nog jacuzzi och bastubad! Så skönt ska det bli, men allra först ska jag nog stretcha lite. Så jag inte är helt död imorgon, för då ska vi åka till trysil!

Kan inte ladda upp någon bild nu.. Ska försöka igen senare/imorgon.
PUSS

ON OUR WAY

Nu är vi på väg, om två timmar ska vi vara framme!

 


COULDA WOULDA SHOULDA

Såhär fancy kunde jag sett ut ikväll, men istället sitter jag faktiskt hemma. Hör och häpna! Nyduschad och lite lagom seg. Anledningen till denna lugna kväll är för att imorgon väntar Sälen! En vecka med snowboard ska bli så sjukt kul. Hela familjen åker upp imororgon bitti för att sedan möta upp familjen Larsson/co. Är taggad till tusen!
Datorn åker med upp, så håller er uppdaterade.
PUSS

COLD AS ICE

Var i underbara Göteborg hela dagen igår. Hjälpte Emma att flytta ut det sista från hennes lägenhet och städa ur den. Sedan åkte vi till hennes nya och kollade läget där innan vi släpte av henne vid jobbet. Jag och Malin åkte vidare till stan. Blev såklart en lång lunch på Kosmos!
Sedan gick vi runt i alla sportbutiker som fanns för att hitta en skidjacka till mig. Vilket vi tillslut lyckades med! Vet dock inte om den är 100% jag.. Men måste ju ha en för på söndag blir det Sälen! Ska bli så sjukt kul.

Igårkväll träffades vi alla kusiner hemma hos Pernilla för tacomys med spel och massvis med onyttigheter! Trevligt värre. Jag och syster höll på att frysa ihjäl när vi åkte hem på kvällen sen.. Brr! Så blev nästan raka vägen i säng, som tur var låg jag jämte ett element.
Nu har jag kommit hem från Göteborg igen och ska alldeles strax sticka iväg till jobbet!
PUSS

STYLESTALKER

StyleStalker AW12

DAMN

Måste nog hämta ett glas vatten för är uttorkad efter allt dregglande från denna reklam. Yummie!

RSS 2.0