TOPMODEL

Sitter nu bänkad framför topmodel Sverige. Får se om det är något att ha, om inte så kommer jag följa det för att Jonas är med i det. Love him!

RISE AND SHINE

Efter denna dunderfrukost har jag massor av energi till att jobba. Även om jag jobbat sedan i torsdags och ska även jobba i morgon så är jag redo!
På jobbet håller vi just nu på att packa ihop alla provskor för att göra plats åt alla nya vårskor. För äntligen så kommer de! Kanske inte jättebra väder för ballerinaskor eller tygskor, men ändå.
Nu ska jag ta mig en dusch och kolla gossip girl, man får ju passa på när man inte börjar jobba förrän vid 1.
PUSS

REMEMBER THIS


JUMPING HIGH

Bokade Way out West igårkväll, längtar!

CRAZYNESS

Kolla på dessa skor från Iris Van Herpen, galna!

A NEW STYLE

Har faktiskt tänkt länge på att byta blogg, men nu efter en massa trixande här på min kära blogg har jag bestämt mig för att ha kvar den ändå! Den har fått sig ett upplyft nu i form av nytt utseénde, text och länkar. Mer nya saker ska komma till och andra kommer ändras! Men vad sägs, so far so good?

SOMETHING NEW

Armband - Nelly
Lauren Conrads böcker som jag beställt för ett tag sedan kom nyss. Får se om dem är bra, har precis börjat läsa den första i serien!

THE RESULT

Foto: Magnus Egger

Här är några av de bilder som vi tog under min slutfotografering!

GRADUATION GIFT

Denna fina ring fick jag av familjen i examenpresent!

Ring - Marc by Marc Jacobs

I LOVE MY SHOES

Lite såhär känner jag inför mina skor. Vart ska jag göra av alla?! Just nu står 13 par i hallen, vilket mamma inte gillar, 7 par står i min garderob, 5 i mitt rum,  ytterligare 6 par i min systers rum och vill inte tänka på hur många som ligger nerpackade.. Får tänka ut något smart! Tips, någon?

TRY TO SMILE

God morgon!
Ingen skola idag, känns konsigt.. Ska först äta upp min frukoat sedan ska jag ner på stan för att lämna in mitt CV till olika ställen och möta upp Nathalie för en lunch!
Ska på något vänster även packa ihop mina saker för i eftermiddag/kväll kommer mamma och pappa hit för att hämta mig. Dags att sätta fart!
PUSS

PROUD MOMENT

YEEEEEES!!!!

WE DID IT

Hade sista skoldagen idag. Så konstigt att allt är över, känndes som att jag precis började.. Har haft så otroligt roligt och lärt mig så sjukt mycket under dessa tre månader. Ångrar inte en sekund att jag gjort denna utbildning!

Dagen började med att jag mötte upp Josephine, Nathalie, Sasha och Karolin på La pain för en brunch innan skolan! Sedan köpte vi blommor till våra lärare innan det var dags att börja med den sista lektionen. Vi sminkade oss fina, kollade på våra bilder från slutfotograferingen, där jag fick MVG på alla mina tre sminkningar!. Vi avslutade dagen med champagne, diplomutdelning och prat, alla tillsammans. Kommer sakna skolan så mycket och de nya vännerna jag fått. Kommer såklart hålla kontakten med dem, men ändå..
Nu blir det att andas ut i helgen, söka nytt jobb på måndag och sedan jobba hemma på Vagabond nästa vecka!
PUSS

LAST NIGHT

Igår var det vår näst sista skoldag. Så efter skolan träffades jag, Sasha och Josephine hos Nathalie för en liten avslutning. Vi drack vin, åt pizza och pratade. Hur trevligt som helst! När Sasha åkte hem vid 11-tiden, och ersätts av Anton, satt vi kvar hos Nathalie en stund innan vi drog ut! Sjukt rolig kväll blev det! Skratt, hicka, dans, taxi och McDonalds. Dock mindre kul att somna vid halv fyra och gå upp vid nio..

THE HUNT

Sitter och kollar runt på lägenheter just nu. Finns hur många fina som helst ju! Jag vill ha en egen. Nu.
Har sökt på några idag och har även sökt en massa jobb, så håll alla tummar!

THE THREE MUSKETEERS

Har hängt på Egg and Milk hela morgonen och förmiddagen med dessa två godingar! Vi hade tänkt plugga, men blev mestadels prat ändå. Sedan har vi suttit i skolan hela dagen och skrivit prov. Det känndes bra, så hoppas på det också. Är ju sista veckan i skolan nu, så tråkigt.. Kommer sakna alla!

WANT TO DO IT AGAIN

Har varit i skolan från halv 8 imorses. Vi har haft slutfotografering. Så sjukt kul, vill göra det tusen gånger till!
Malin och Emma har agerat mina modeller för dagen och bilderna blev så jäkla bra. Ska få dem imorgon, så förhoppningsvis kommer några upp här då! Vi avslutade dagen med en lite senare lunch på Bee. Supermys!
PUSS

THE SUN IS UP

Ska alldeles strax sticka iväg till skolan. Sista provdagen idag, ska göra en Marilyn makeup och bröllopsmakeup. Wish me luck!

IMPORTANT WEEK

Denna vecka är veckan som gäller! Har slutprov hela veckan och på söndag är det slutfotografering som gäller. Så kul!
Idag ska jag sminka lilla Malin. Men nu ska jag renskriva min handlingsplan så att den blir klar.
PUSS

ON REPEAT

DENNA låt går om och om igen hemma hos mig just nu. Vill bara dansa när jag hör den!

HIGH ON SUGAR

Check this out!
Har inte ätit godis/chips/popcorn osv på 7 år, men nu är det över med det. Åt precis en halv Diam. Mums måste jag allt säga! Lite konstigt att äta en godis igen måste jag säga..

A DAY OFF

Tog världens längsta sovmorgon idag, hur skönt som helst! Nu har jag plockat borta all disk från när tjejerna i klassen var här igår och fixat mig lite. Ska springa ner på stan en vända hade jag tänkt! PUSS

ESSIE

Har köpt Essies nagllack, matt about you. Efter man målat sitt nagellack stryker man på ett lager av detta så att lacket blir matt. Coolt va? Har inte hunnit prova det än, men kommer upp bilder när jag gjort det!

GOOD MORNING

Ska alldeles strax klä på mig, smygstartar dagen med att ligga och mysa lite i soffan idag. Ska skriva ut lite olika saker och sedan förbereda lite saker inför morgondagens praktik. Är sminkning och fotografering som står på schemat då, så kul! Håller på mellan 8-13, så blir ingen sovmorgon här inte!

ONE LESS THING TO DO

Nytt år. Nya tag.
Har haft ett superskönt lov med lite jobb, jul och nyårsfirande. Skönt som tusan! Men nu är det tillbaka till vardagen som gäller.
Just nu hade jag velat leva på koffein. Cola, red bull, kaffe you name it! Behöver energi i massor.
Har SÅ mycket i skolan nu att det blivit mitt första hem i stället för andra. Deadlines som ska in, moodboards som ska skapas, praktik som ska göras, fotograferingar som ska bokas och massa annat. Men om tre veckor är jag klar. Lite panik, gud så fort allting gått!

Imorses ringe klockan vid åtta och lär göra samma sak resten av veckan. Har dock varit supereffektiv idag, utöver skolan har jag hunnit med att laga lunchlådor, uppdater mitt CV och personliga berv, sökt jobb, kollat lite på lägenheter och även gjort ett skolarbete. Ska bra renskriva lite anteckningar sedan kan jag inte längre motså min säng. Gäsp..
PUSS

FANTASY WITH A TWIST

Idag hade vi 20-tal på schemat, men eftersom vi har trend och fantasi vecka denna vecka skulle vi göra en fantasi tolkning av 20-talet. Denna sminkning gjorde jag på Nathalie!

RSS 2.0