OH DEAR

Kanske inte går in för det fullt så mycket så jag är ett fashionable rådjur, men något kul/annorlunda vill jag vara..

Jobb idag och imorgon står på schemat! Så kul att vara tillbaka igen jag blivit frisk, har ju saknat det.

Pratade precis med Emma i telefonen, vi ska på födelsedagsfest med maskeradtema på lördag och vad sjutton ska jag vara?! Jag har ingen aning.. Någon som har en idé? PUSS

HE TALKS LIKE A GENTLEMAN


Hängde med mamma till Jönköping innan dag! Vi gick på bokrean och shoppade lite. Köpte Elsas värd, denna lilla söta ring på Lindex, sedan även stumpbyxor och en ny sänglampa!

AFTER THE RAIN COMES THE SUN


Sitter och lyssnar på dessa låtar just nu. Solen skiner och jag ska fixa till mig och sedan pysa iväg till Emma! PUSS

THE FUTURE DREAM

Sitter och bläddrar lite i Make up studions kurskatalog 10/11. Hade Varit så kul att börja där nu i höst!

PHOTOS


Sitter och sorterar alla bilder som jag framkallt! Massor från vår bal och student. Så kul! Ska försöka få in dem i mitt album snart också.

LITTLE GREEN GRASS STARTED TO SHOW


Jag börjar äntligen känna mig bättre, ingen feber idag. Härligt! Så ska nog vara frisk snart. Kan bero på att jag äntligen fick träffa vännerna igår. Har inte umgåtts med dem på jättelänge kändes det som.. Så igår beställde vi hem kina/thaimat och sedan bowlade vi. Kände mig dock lite hängig senare, så blev ingen sen kväll. Men kul att hitta på något och inte bara sitta hemma. Plus att det var sjukt kallt igår, gick knappt att gå ut utan att frysa till is. Brr...

MY HEART BEAT LIKE A DRUM

Ont i halsen, huvudet, hosta och feber. Så har mina senaste dagar sett ut. Inte kul alls.. Hoppas att det blir bättre nu till helgen! Är så rastlös av att bara vara hemma.. Vill hitta på massa roliga saker och träffa alla vänner! Men jobbigt när man är sjuk. Minns knappt senaste gången jag hade feber ens, men sjukt tråkigt är det! Är trött, seg och skiftar hela tiden från att vara kokhet till att frysa..

Ska klä på mig ordentligt med kläder snart och ge mig ut på en liten promenad. Solen lyser så fint och lite frisk luft borde inte skada. PUSS

BURLESQUE



Kollade på filmen Burlesque härom dagen. Den var riktigt bra! Jäklar vilka röster Cher och Christina har, helt sjukt! Tänk om man hade hälften så bra.. Om du inte sett den filmen, kolla på den!

OVER AND OUT


Jobbade idag, fast jag tror jag hade feber inatt.. Gick bra ändå, men nu känner jag mig bara mer och mer hängig.. Blä! Fryser (tror febern kommit tillbaka), har ont i huvudet och halsen. Tur att jag är ledig imorgon!
Så nu ska ta mig en lång varm dusch och sedan krypa ner i sängen. PUSS

BORN THIS WAY

Kan inte sluta önska att värmen ska komma hit nu, är så sjukt trött på kylan..


Har jobbat några timmar idag. När det var lugnt under vissa stunder passade jag och Malin på att prova de nya vårskorna. Många snygga kommer in och det riktigt kliar i fingrarna att lägga vantarna på dem!

Ska läsa lite i nya nummret av Elle nu, medan jag väntar på att Malin ska ringa upp mig. Sedan blir det nog att ta fram mysfilten och kolla på Lyckan, kärleken och meningen med livet. Känner mig trött och frusen nu, hoppas inte jag börjar bli sjuk.. PUSS

THE SPARKLER

Från The Body shop

I CAN'T STOP DANCING

Jobbade idag och är ledig imorgon, så skönt. Så ikväll kör vi fest! Är hos Kajsa tillsammans med Kajsa just nu, väntar på de andra tjejerna innan vi ger oss iväg vidare ut i natten. Hoppas ni har en bra kväll! PUSS


Update:Hittade denna vimmelbild på mig och Malin från helgen på XoY


I WANT THAT FLOWER CARDIGAN

pic: Oracle fox

SMELL OF SUMMER


Vill ha sol, värme och blå himmel

Började dagen med att möta upp Hanna för en fika, sedan åkte jag iväg till Borås. Där gick jag och Malin på stan. Köpte smink och hittade även en skjorta! Innan det var dags för henne att börja jobba och jag skulle åka hem igen tog vi oss en lunch.
Var världens snökaos sen när jag åkte hem.. Blä, är faktiskt trött på snön nu. Är redo för vår!

VERY SATISFIED

Och såhär blev resultatet! Är riktigt nöjd, vet dock inte om jag ska ha just dessa saker på tavellisterna. Men det får stå så idag i alla fall

THAT'S THE WAY OUR LIFE SHOULD BE


Ska fixa klart i mitt rum snart, så ni kan få se hur det blev! Ska även fixa lite annat. Ikväll blir det träning, äntligen. Har varit super dålig på det nu det senaste.. Men ska bli skärpning på det! Ikväll blir det bodypump en timma med Kajsa.

CAN'T TELL ME NOTHING

Snart ska jag visa er vad jag har hållt på med idag!
Här kommer en sneak peak..




I WANT TO DO BAD THINGS WITH YOU


DON'T LET ME GO TONIGHT

Såhär glad blir jag när jag umgås med mina vänner

Har varit inne och fikat med Alexandra, Sofie, Kajsa och Emma för en stund sedan. Mysigt! Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu. Är rastlös. Har fortfarande inte plockat upp på mitt rum.. Men det är ju så tråkigt! Får hitta på något annat roligt att göra helt enkelt!
Imorgon blir det jobb hela dagen lång. Emma kommer kanske förbi en sväng också, innan hon åker iväg till Stockholm för några dagar.

Puss!

SAY MY NAME

Vill klä mig i ljusa färger nu och ha fint läppstift och frisyr. Vill ha vår

Igår blev en lat dag efter jag slutat jobba vid tre. Hjälpte till mamma och pappa att göra tacos och sedan kollade jag på The social network innan ögonlocken blev så tunga att jag kröp ner i sängen.
Nej nu ska jag allt ta tag i denna dag och göra något vettigt. Ska bland annat plocka undan på mitt rum, duscha, fika med tjejerna och kanske till och med träna. Beror på när nasan slutar rinna.. PUSS

TAKE OVER CONTROL

Hade varit gott med tapas från Mañana. Men fick tacos idag, minst lika bra det!
Puh! har jobbat klart för denna vecka, är ledig imorgon. Skönt! Sitter och funderar på vad jag ska hitta på, går ingen rolig söndagsfilm på tv.. Men ska nog hitta på något, nu ska jag ringa syster!

THE BACK-UP PLAN

Blev en hemmakväll för mig denna helg. Faktiskt skönt, var inte så sugen på utgång idag. Jobbar imorgon och har jobbat hela veckan, så är ganska trött.. Men nästa helg, då jäklar!!
Har kollat på The back-up plan, en sådandär härligt förutsägbar romantisk film. Men gillade den.
Mamma och pappa har gäster här hemma, så gammal härlig musik hörs från nerevåningen. Ska nog smyga ner dit och norpa åt mig en bit chockladtårta nu. PUSS!

DEFYING GRAVITY


BASS DOWN LOW

Dessa är mina senaste inköp. Två nagellack från BikBok, endast 39 kr! Ett rött och nogatfärgat fick det bli denna gång.
Skorna kommer från jobbet, Vagabond. Dem kommer bli perfekta i sommar! Dem är lite ljusare än på bilden och super sköna.

BLACK AND WHITE

Well, vad sägs. Ska jag slå till på dessa små söta?
De är nyinkommna på jobbet. Lockande..

VIVA LA FRANCE

En sådanhär lite halvkass iPhone dagens bjuder jag på idag. Från jobbet dessutom! Hade på mig mina nya supermjuka och sköna jeans från Topshop, randig tröja som är gammal som gatan och kommer från Gina tricot, ny kavaj från H&M, boots från jobbet och ett rosa/rött läppstift på det.
Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan fylla på vinglaset lite, ta fram vindruvorna och kolla på filmen "Coco Chanel och Igor Stravinsky". PUSS

COME WHAT MAY

Ska kolla på min favoritfilm nu, Moulin Rouge. Har säkert sett den tusen gånger, men den är så fin att jag kan se den tusen gånger till. Historien, rösterna och musiken. Gråter lika mycket varje gång, ååh

RIGHT THIS MOMENT

Sitter här nu och är lite trött. Funderar nästan på att gå och lägga mig, eller i alla fall sätta på någon film! Jobbar som tusan denna vecka: måndag, onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag står på jobbschemat, phu.. PUSS

A BIG SMILE IS ON MY LIPS



Har varit upp i Gällstad en sväng med mamma och syster i förmiddags, sedan färgade jag systers hår och nu sticker jag iväg för att stänga på jobbet. Alla är sjuka där, stackarna. Jag börjar bli lite bättre, fortfarande förkyld.. Men ska nog gå bra att jobba de få timmarna.
Ikväll åker jag iväg till Limmared, närmare bestämt hem till Emma. Hon är äntligen hemma igen, ska bli så kul att ses!! PUSS

WHY SO SERIOUS



Första februari idag, ett steg närmare våren. Härligt! Idag kommer syster hem lite och ikväll landar Emma och Alexandra i Sverige igen. Ska träffa Emma imorgon, trots att jag kommer vara en snögubbe och hon en pepparkaka..
Kommer nog bli en kanon vecka, trots förkyldningen. PUSS

RSS 2.0