KISS AND TELL

Solning hela förmiddagen och nu väntas det jobb. Slängde på mig min nya hallonrosa långklänning, superskönt!

I HEART LONDON, PART 2

DAG 3
På onsdagen, vår tredje dag i London, var vi turister hela dagen lång. Vi började med att köpa ett busskort till de röda turistdubbeldäckarna, dem med öppet tak. Med dem åkte vi sedan runt till alla "måste-se-platserna" i London!
Ur dessa kunde man få en liten historielektion om alla platser och stadsdelar vi åkte i och undertiden som berättarrösten var tyst, spelades en låt om, om, om och om igen. Ganska störande..
Primark, ett måste när man åker till London. Vet inte hur mycket jag handlat här under veckan och sjukt billigt är det också! Köpte bland annat två lånklänningar för 100 kr/st och ett par heels för 200 kr.
Första stället där vi hoppade av var vid Madame Tussaud. Vi köpte oss varsin supergod crép innan vi ställde oss i kön för att gå in. Vi hade förköpt biljetter, så vi slapp stå i den vanliga långa kön. Vilket verkligen är att rekomendera!
När vi kommit in blev det en massa poserande med alla idoler. Men det roligaste var nästan att kolla på alla vanliga människor som skulle härma alla vaxdockors poser eller liknande. Skrattade en del åt det!
Och självklart var jag ju tvungen att fota tillsammans med Robert Pattinson, mums!
Orlando Bloom verkade lite sammarbiten när Malin skulle fota med honom. Han kanske blev sur för att jag inte gjorde det..
Kate Moss
Stod i 20-30 minuter kö för att fota med Johnny Depp, men det var det värt!
Marilyn Monroe
Audrey Hepburn, Breakfast at Tiffany's
David Beckham
The Beatels får bli den sista bilden från Madame Tussaud. Har många fler, men de hamnar inte här. Vi tänkte även gå en skräckrunda, men fegisar som vi var smög vi ur den kön och hoppade in i små taxibilar som påminner om sagoslottet på Liseberg. Mycket trevligare!
Chinatown blev andra stoppet. Där var alla skyltar på kinesiska!
Det regnade en del under dagen, så när en skur kom sökte vi skydd på en liten mysig italiensk resturang. Där åt vi vitlöksbröd och pasta.
Efter maten var vi påväg mot Picadilly Circus, men fastnade i denna stora M&M butik. De hade allt med M&M, godis, nyckelringar, t-shirts, pennor osv, osv i sin trevånings butik.
Titta så söta dem är!
Ur dessa rör fick man köpa godis. Antingen kunde man ta från de färdiga mixarna eller mixa ihop själv. Inte var det gratis, men kul.
Picadilly Circus
Blev ingen underground denna dag. Men annars åkte vi det en hel del, sjukt smidigt!
Är det turistdag, så är det och då får man ta sådana här kort
Vid Trafalgar Sqare valde vi att inte hoppa av, utan bara åka förbi.
För vi hade siktet inställt på London Eye och Big Ben
Big Ben var sjuuuukt hög och Malin var väldigt uppspelt av att få se den i verkligheten!
Vi försökte få en bild på oss ihop med klockan, men det gick väl si sådär med det..
I sådana här korgar åker man i London Eye. Högt upp är man också! När det är klart väder ska man kunna se 40 kilometer, tror jag det var, men vi hade en del moln men såg mycket ändå.
Tjena snygging!
Efter London Eye hoppade vi på turistbussen igen och åkte omkring med den. Åkte bland annat igenom SoHo, över Tower Bridge och förbi St Paul's Cathedral innan vi hoppade av vid slottet och gick till ett mysigt café i Hyde Park där vi drack iskall cider och åt fish n' chips. Kvällen avslutade vi med att tjuvlyssna på Kings som hade sin första spelning där.

ORANGE PAPAYA

Sitter här nyduschad och luktar så gott av min nya papaya body butter från The body shop!

DARK FANATASY

Åh, blir sur!
Hade tänkt fixa ihop andra delen av alla Londonbilder och massa andra roliga inlägg nu, men blogg.se vägrar samarbeta och ladda upp mina bilder.. Hoppas det fungerar imorgon istället!

ME TIME

Sorry för den suddiga iPhone bilden..

Började dagen med 50 min aromamassage på Aroma spa i Borås. Så nu är mina spänningar och knutor borta. Hur skönt som helst!
Efteråt blev det en liten snabbtitt och shopping i butikerna på stan innan jag mötte upp Emma och Johanna för lunch på Viskan. Så kul att träffa och krama om Emma som är hemma tills imorgon!
Nu däremot ska jag duscha och fixa till mig lite innan vi ska käka grillat här hemma och sedan åka in till stan för att träffa tjejerna lite innan de sticker iväg till Peace and Love. PUSS

I HEART LONDON, PART 1

DAG 1
Började resan med att missa avfarten till Landvetter, men hittade ett ställe att vända på. När vi sedan checkat in satte vi oss på Espresso House för lite fika innan det var dags att lyfta.
Ingen skillnad alls på våra vita skor va?
Efter en snabb mellanlandning i Köpenhamn, var vi återigen påväg mot London!
När vi landade försökte vi lista ut hur vi lättast skulle komma till hotellet och efter letande och frågor kom vi fram utan problem. Så vi kastade in väskorna, fräschade upp oss lite och tog en promenad genom Hyde Park. Där hälsade vi på massa söta små ekorrar, fick panik av alla duvor och förundrades över hur stor parken var. Kvällen avslutade vi med Pizza Hut och lite shopping.

DAG 2

Andra dagen i London var vår shopping dag! Så började med att åka till Westfield, en stor shopping galleria med tre våningar i två olika hus.
Vi började med frukost på Starbucks innan vi började vår shopping. Vilket var välbehövlig energi!



Shopping shopping shopping

Efter tre timmar hade vi bara tagit oss igenom första våningen, så vi stannade till för lite lunch med denna pizza som faktiskt var riktigt god!
Sedan gick vi omkring i några fler butiker innan vi bestämde oss för att vi var klara här.
Då tog vi "the tube" hem till hotellet, dumpade av våra kassar och åkte vidare till Oxford street och alla butiker där!
ÄLSKAR de röda dubbeldäckarna, har säkert 100 kort på bara dem. Så söta som dem är!
Efter att ha gått i butiker från 9-21, var fötterna döda och huvudet alldels fullt med intryck så vi begav oss hemåt för en dusch och lite sömn.
Och såhär kan de se ut efter bara två dagar med shopping i London..

HOT HOT HOT

JÄKLAR så vart det är ute!

WHAT A FANTASTIC WEEK

Är hemma nu igen efter det underbara London besöket och midsommarfirande i Varberg. Vilken vecka detta varit!
Ska få iordning på alla bilder som tagits, men först ska jag lägga mig i solen några timmar! PUSS

LONDON CALLING

God morgon!
Om några timmar åker jag och hämtar världens bästa resesällskap, Malin, så drar vi iväg till London! Fem dagar fyllda med shopping, Kings of Leon, fest, yatzy, turistande, kort och en massa annat.
Vi kommer hem på förmiddagen på midsommarafton, så när vi väl landat styr vi ner mot Varberg för en festfylld helg. Vilken vecka detta kommer bli!

Kameran är såklart med hela tiden, så vänta er en jätte bildbomb sen!
Tusen pussar och kramar

WHAT SHOULD I TAKE WITH ME

Packning pågår för fullt hos mig nu! Men vad ska jag ha med mig?! Just nu ser det väldigt svart ut i min packning.. Vill ju inte ha med mig för mycket eftersom det ska shoppas i mängder!
Tur att Malin kommer hit snart, hon får allt hjälpa mig lite. PUSS

THE TICKETS HAS ARRIVED

På torsdag smäller det i Hyde Park, aaah!!


Ska jobba nu 12-17 och sedan åka hem och packa, för imorgon åker jag och Malin till London!

SUMMER KICKOFF WITH MY WORK

I fredags hade vi sommar kickoff med hela tjejligan från Vagabond på Bryggan. Vi åt en massa grillmat och drack rosé, väldigt lyckad kväll!

WHAT A WEEKEND

Sommar kickoff med jobbet i fredags, fest igår, London fix och så jobb på det. Så det har hunnits med en hel del denna helg! Ska få ordning på bilderna och dela med mig av min helg alldeles strax! PUSS

FRECKLE FACE

Ska åka iväg till Elin nu som ska toppa till mitt hår. Att säga att mitt hår är i stort behov av en klippning är en underdrift, så illa är det..
Gjorde slingor i håret i måndags, så nu efter klippningen kommer det bli super sommarfräscht! Härligt

SMILE THE SUN IS SHINING

Har legat ute och solat hela förmiddagen med syster. Sedan drog jag med henne in till stan där jag hämtade upp mitt och Malins tunnelbana/busskort inför London. Vi åker ju på måndag och om EXAKT en vecka är Kings of Leon konserten, wiiiho!!

Vi hann även med en sväng förbi systemet och avslutade med att köpa en glass som vi smaskade i oss vid sjön.

NO REGRETS

Sådana här fina blommor vill jag ha varje dag överallt i mitt hus sen, det är så fint!

Ska alldels strax åka till jobbet, men först en sväng förbi Ica och handla lite lunch. Känns som att jag inte kommer kunna gå imorgon, var ute och sprang en runda nu på morgonen och passade då på att göra miljoner utfall. Aj aj.. Men är ledig imorgon, så får väl stå ut med lite värk.
Trevlig onsdag alla! PUSS

THE RED DRESS

Klänning - Jeane Blush

GONE FOR THE SUMMER

Förra onsdagen hade alla tjejer grill/hej då-mys i Emmas stuga. För i fredags så åkte hon till Smögen för att jobba där hela sommaren lång..
Grillen var ett helt projekt att få igång. Vi sprutade på massvis med tändvätska, tände på typ fem gånger, blåste, blåste och blåste ännu mer och så tillslut så fick vi äntligen igång den med fin glöd!
Kajsa var vår "grillmaster"
Malin låg och chillade medan vi andra jobbade hårt, så inga konstigheter där. Det är som vanligt ;)
De bästa!
Vi satt ute tills det blev helt mörkt och det var dags att ge Emma den största hej då kramen som fanns!

RED MORNING LIGHT

I söndags vaknade jag och Malin upp pigga och glada. Vilket resulterade i frukost ute i solen sedan ett snabbt besök på Ica för att handla lite gottigheter innan vi begav oss ut på en cykeltur!
Vi cyklade runt Säm sjön, solade, sjöng, spelade spel och brände oss lite på näsan. Väldigt trevlig söndag :)

DAY TRIP

I lördags åkte jag och Malin till Borås för shoppa loss på Nellys outlet! Men hittade tyvärr inte mycket kul alls.. Endast en klänning fick fälja med mig hem. Dock en väldigt söt röd!
Efteråt gick vi lite på stan och tog en fika bestående av vaniljlatte, frapiono och mini cupcakes på Espresso House
Efter många om och med avslutade vi lördagkvällen hemma hos Alexandra!

CORAL LIPSTICK AND CONVERSE SHOES


LEAVE THE WORLD BEHIND

Nu sticker jag och Malin iväg till Åhaga för att kolla in Nellys outlet!

JOY AND HAPPINESS

Har varit i Borås och firat min kusin som tar studenten idag! Längtar ihjäl mig till att få göra om det, var så kul..
Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan svida om och fira vidare hela natten lång. PUSS

SMILE FOR THE CAMERA

Idag blev denna godingen min. Nu ska den laddas och sedan ska vi se vad den går för. Så nu jäklar kan jag filma när Kings of Leon sjunger!!

RAINY DAY

Pyser iväg till Malin nu, vi ska kika förbi lager sedan hämta mitt pass, fixa saker till London och avslutningsvis hämta min syster i Göteborg! Hörs mer ikväll, PUSS

VIEW FROM ABOVE

Har på mig världens skönaste och enklaste idag, jeans shorts och en vit t-shirt!
Ska jobba några timmar nu och efter det blir det bio tillsammans med Malin och Emma. Vi ska se baksmällan 2.
PUSS

BARBEQUE WHEN THE SUN GOES DOWN

Söndagskvällen avslutades på bästa sätt, nämligen med grill, rosé, musik, dans, hemligheter och massor av skratt hemma hos Axel tillsammans med alla underbara vänner! Sedan sov jag och Emma i hennes stuga igen.
Älskar sådana här sommarkvällar!

STRAWBERRYS IN THE GRASS

Såhär gött har jag det i solen!

THIS IS WHAT I'M MADE OF

Igår efter jag slutat kom Emma hem till mig en stund. Vi åkte ner och badade, mitt första dopp för i år! Sedan grillade vi med mamma och pappa innan vi åkte till Emmas stuga för natten.
Så här mycket gott åt vi och drack rosé till! Härligt som tusan
Sedan spelade vi ett gammalt barnspel som vi hittade. Sjukt kul var det för jag hetsade så mycket när jag inte vann. Men tror jag vann i det stora hela, eller hur Emma? Hehe

TELL ME YOUR DREAMS

I fredagskväll träffades vi tjejer på Bryggan för att äta och dricka gott!
Om typ en vecka åker världens bästa Emma till Smögen för sommaren, buuhu..
Det var så varmt och skönt att sitta ute i solen!
Lotta var pepparkaksbrun, som vanligt..
Jag åt ceasarsallad, väldigt gott! Dock innehöll den massor med rödlök, blä
Alexandra åt denna goda nachotallrik. Vi tjejer hjälpte även till en del att äta upp den, hehe
När solen gick längre och länngre ner bestämde vi oss för att åka upp till Nicklas en stundd där alla killarna var!
JD visar hur man shakar

I WANT TO KNOW

Har jobbat idag, 9.30-15, och ska göra samma sak imorgon. Men går så bra när jag jobbar med Elin hela helgen och idag bjöd hon på dessa jordgubbar. MUMS

PINKILICIOUS

Nya chockrosa sandaler till sommaren från Vagabond!

HEAT WAVE

Gud så varmt och skönt det är ute! Har legat och solat lite nu på förmiddagen och ska strax åka iväg till jobbet. Har blivit lite dåligt uppdaterat här det senaste. Men har haft fullt upp och vädret har varit underbart, så bloggen har blivit lite lidande..
Ikväll ska jag möta upp tjejerna för mat och fotboll på Bryggan, så blir dessvärre inte mycket uppdatering då heller. Ska försöka få tid nu i helgen, trots att jag ska jobba.

Bara nästan två veckor kvar tills jag och Malin flyger till London, can't wait! PUSS

GO OUT IN THE SUN

Ska slänga mig i en solstol några timmar nu, sedan jobba och efter det blir det Borås och fest med tjejerna!

RSS 2.0