I HEART LONDON, PART 2

DAG 3
På onsdagen, vår tredje dag i London, var vi turister hela dagen lång. Vi började med att köpa ett busskort till de röda turistdubbeldäckarna, dem med öppet tak. Med dem åkte vi sedan runt till alla "måste-se-platserna" i London!
Ur dessa kunde man få en liten historielektion om alla platser och stadsdelar vi åkte i och undertiden som berättarrösten var tyst, spelades en låt om, om, om och om igen. Ganska störande..
Primark, ett måste när man åker till London. Vet inte hur mycket jag handlat här under veckan och sjukt billigt är det också! Köpte bland annat två lånklänningar för 100 kr/st och ett par heels för 200 kr.
Första stället där vi hoppade av var vid Madame Tussaud. Vi köpte oss varsin supergod crép innan vi ställde oss i kön för att gå in. Vi hade förköpt biljetter, så vi slapp stå i den vanliga långa kön. Vilket verkligen är att rekomendera!
När vi kommit in blev det en massa poserande med alla idoler. Men det roligaste var nästan att kolla på alla vanliga människor som skulle härma alla vaxdockors poser eller liknande. Skrattade en del åt det!
Och självklart var jag ju tvungen att fota tillsammans med Robert Pattinson, mums!
Orlando Bloom verkade lite sammarbiten när Malin skulle fota med honom. Han kanske blev sur för att jag inte gjorde det..
Kate Moss
Stod i 20-30 minuter kö för att fota med Johnny Depp, men det var det värt!
Marilyn Monroe
Audrey Hepburn, Breakfast at Tiffany's
David Beckham
The Beatels får bli den sista bilden från Madame Tussaud. Har många fler, men de hamnar inte här. Vi tänkte även gå en skräckrunda, men fegisar som vi var smög vi ur den kön och hoppade in i små taxibilar som påminner om sagoslottet på Liseberg. Mycket trevligare!
Chinatown blev andra stoppet. Där var alla skyltar på kinesiska!
Det regnade en del under dagen, så när en skur kom sökte vi skydd på en liten mysig italiensk resturang. Där åt vi vitlöksbröd och pasta.
Efter maten var vi påväg mot Picadilly Circus, men fastnade i denna stora M&M butik. De hade allt med M&M, godis, nyckelringar, t-shirts, pennor osv, osv i sin trevånings butik.
Titta så söta dem är!
Ur dessa rör fick man köpa godis. Antingen kunde man ta från de färdiga mixarna eller mixa ihop själv. Inte var det gratis, men kul.
Picadilly Circus
Blev ingen underground denna dag. Men annars åkte vi det en hel del, sjukt smidigt!
Är det turistdag, så är det och då får man ta sådana här kort
Vid Trafalgar Sqare valde vi att inte hoppa av, utan bara åka förbi.
För vi hade siktet inställt på London Eye och Big Ben
Big Ben var sjuuuukt hög och Malin var väldigt uppspelt av att få se den i verkligheten!
Vi försökte få en bild på oss ihop med klockan, men det gick väl si sådär med det..
I sådana här korgar åker man i London Eye. Högt upp är man också! När det är klart väder ska man kunna se 40 kilometer, tror jag det var, men vi hade en del moln men såg mycket ändå.
Tjena snygging!
Efter London Eye hoppade vi på turistbussen igen och åkte omkring med den. Åkte bland annat igenom SoHo, över Tower Bridge och förbi St Paul's Cathedral innan vi hoppade av vid slottet och gick till ett mysigt café i Hyde Park där vi drack iskall cider och åt fish n' chips. Kvällen avslutade vi med att tjuvlyssna på Kings som hade sin första spelning där.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0