UNDER THE CHRISTMAS TREE

Här kommer några av alla mina klappar som låg under granen i år!

YOU BELONG TO ME

Här kommer en fin låt, nu sista dagen innan det blir ett nytt år.

WISH IT WAS TRUE


MERRY CHRISTMAS


HANG IN THERE

Idag ska vi ha genomgång av 60-talet i skolan. Efter det blir det raka vägen hem för att svida om, blir utgång ikväll. Parke Lane är hyrt och här ska det dansas! PUSS

ALL I WANT FOR CHRISTMAS

. En mops eller french bulldog . Multifärgat glittrigt nagellack från Deborah Lippmann . En sista-minuten-rsa . En fin randig tröja i mjukt material . Superblont hår á la Abby Lee . En perfekt vit skjorta .

PHOTO BOOTH

I lördags var tjejerna här. Mycket, mycket trevligt. Körde utgång på på kvällen och bakishäng i söndags. Som vanligt slår nästan bakisdagen festkvällen. Vi satt framför mitt photo booth och tog en massa bilder, skrattade så att tårarna rann!
Vid fyra tiden samlade vi lite energi, hämtade upp Emma och gick för att köpa lite sushi och thaimat. Mums, mums.

Nu igår kom Malin hit, mötte upp henne och Emma efter skolan. Vi gick lite på stan och sedan satta vi oss på Tranquilo för att käka lite. Åt hamburgare med getost, majskolv och typ pommes till det. Så jäkla gott! Efteråt vinkade jag och Emma hej då till Malin och gick hem till Emma. Sedan sov jag där och när vi vaknade imorses körde vi luciafrukost. Saknar dock snön utanför.. Men är lite lättad att slippa den med tanke på min sminkväska jag drar med mig varje dag. Hoppas bara det kommer till jul!
Puss

GIRLS NIGHT OUT

Idag kommer dessa tre godbitar till mig. Blir utgång för hela slanten!

BUSY TIMETABLE

Har precis tvättat mina penslar och renskrivit mina anteckningar. Sitter med lite morötter, dipp och nya Cosmopolitan för en liten rast. Ska alldeles strax börja med lite skolsaker igen. Ett bildspel ska göras tills imorgon och så ska även en redovisning övas in och en skiss på min kommande hemsida göras. Puh! Fullt upp som vanligt hos mig. Men snart är det helg igen, är så taggad inför denna helg! Tjejerna kommer och det ska bli så himla kul. PUSS

GIVE IT TO ME

Så fort dessa toffsar kommer in på Nelly ska jag haffa dem! Gorgeous

A BIT OF WHITE

Åh det är snö ute! Hur mysigt?
Igår gjorde Nathalie en ögonfransförlängning på mig, så nu har jag långa svepande fransar. Härligt! Tog endast fyra timmar.. Haha! Ska göra en på syster ikväll, så får väl svänga in på Hemköp och köpa med mig lite energidryck hem!
PUSS

MOAST WONDERFUL TIME

I lördags var jag, mamma, syster, fastrar och kusin på Jul på Liseberg. Supermysigt! Köpte med oss brända mandlar, glögg, fudge och massa annat gott. Sedan åt vi tacos, drack vin och myste. Skönt med en hyffsat lugn helg.
Igår kom Lisa till oss för att fira andra advent. Vi åt mat och sedan Lisas nybakta lussekatter, inte fy skam! Satt även och dregglade över Ryan i crazy, stupid, love.

Nu ska jag fixa lite lunch och packa ihop mina saker till skolan. Är superfint väder idag med, härligt. Längtar tills ikväll, för då är det dags för fransförlängning! PUSS

FIRST DAY OF DECEMBER

God morgon!
Ska alldeles strax sticka ner till stan och möta upp Nathalie innan skolan börjar. Det blåser sjukt mycket idag så stickad tröja och mina nya vinterjacka får åka på! Ha en bra dag, puss

Ps. Idag är det första december, inte långt kvar till julafton. Mys

RSS 2.0