RELEASE US FROM HERE

Hade en av de bästa kvällarna på länge igår! Åkte iväg till Emma för att sedan bege oss till Borås. Där gick vi lite på stan och sedan åt vi oss dödsmätta på supergod tapas på Babbel. Efter det åkte vi och handlade glass + frukt för att mysa hos Malin. Hade bara tänkt stanna där en stund, men efter en massa prat om framtiden, mat, svenska hollywoodfruar, skratt och wordfeud hann nog klockan bli närmar halv 1-1 innan vi åkte hemåt till Emma igen.
Tiden går snabbt när man har roligt, som man säger, och det gör den absolut när man umgås med de två bästa vännerna!

WORDS TO DESCRIBE

Två små söta armband från det spanska märket Mono & Me fick vi som gåvor från Roadshowen förra veckan!

YOU AND I


HAVE A LITTLE FAITH

Har inte blivit uppdaterat här på ett tag nu. Har haft fullt upp. I fredags var vi alla tjejer hos Emma för att fira hennes kommande födelsedag, käka tacos och tårta. Hela lördagen bestod av brändbollstunering och fest, medan söndagen blev en riktig slappis-dag. Hur skönt som helst!
Nu ska jag duscha och fixa till mig, sedan ska jag umgås med världens bästa Bredell.
PUSS

ROADSHOW

Nu bär det alldeles strax av till Göteborg med mina härliga Vagabondare! Det är dags för höstens roadshow, ska bli superkul. PUSS

WISDOM


TO KEEP ME WARM

Titta på min nya mysiga tröja som jag ska gå runt med nu i höst. Den ska allt hålla mig varm!

Tröja - Holebrook

I WANT

PICS
Såhär sött vill jag klä mig hela hösten lång. Älskar den stickade tröjan! Åhh..

THE TIME OF TIMES

Har varit i stan hela förmiddagen fram tills nu, har lämnat in mina glasögon. Så får dem om en vecka! Har även lunchat med Alex och Simon i solen. Sedan åkte vi hem till Simon, trotsade vädret och kollade på fjärde Pirates of the Carribean filmen!

Nu har jag bytt om och tänkte ge mig ut på en cykeltur. Det är härligt attt vara ledig.

FADE INTO DARKNESS



Har inte tröttnat på den än!

THOSE WORDS I WANT TO HEAR

God morgon. Blir jobb även idag, till klockan sju. Men nya höstskor väntar på att bli uppackade på jobbet,
så ska bli kul att se vad som finns!
Trevlig måndag

YOU KNOW WHAT YOU KNOW

Puh! Så var helgen slut. Har jobbat hela tiden, har ju varit Gällstad dagarna, så har haft fullt upp på jobbet!

Igår var jag med tjejerna bara, men hade sådan sjuk huvudvärk så vid tolv sa jag hej då och begav mig hemåt.
Efter jobbet idag kollade jag, Kajsa och Alexandra på när Emma och Louice spelade första handbollsmatchen för säsongen. Blev dock ingen vinst..
Har även varit ute och sprungit en runda och pratat med Emma som är påväg hem från Smögen. YAY!
Är så trött just nu att jag bara känner för att gräva mig djupt ner bland soffkuddarna och stanna där. Så hörs imorgon istället.
PUSS

GOLDEN PIPE

Ring - H&M

WHAT I NEEDED

Sitter här sjukt varm och luktar nog inte allt för gott efter att ha jobbat hela dagen och precis varit ute på en powerwalk/löprunda i en timma. Ska ta och duscha, så hörs vi sen!

OVER THE HILLS AND FAR AWAY

Detta är vad jag ska ägna min tid åt ikväll!

CAROUSEL

Är ledig idag, härligt! Ska alldels strax ge mig ut på en löptur. Sedan åka in till stan för att byta ut några av de glasögonen jag tog hem. Har fortfarande inte bestämt mig vilka jag ska slå till på än, så behöver lite nya att prova.
Där är väl planeringen av min dag än så länge!
PUSS

THE DAY GOES BY

Jobb har min dag bestått av. En massa springade fram och tillbaka i butiken har det blivit, då vi ändrar om en hel del. Gör lite extra plats för alla nya höstskor, wiie! Dock har det inte blivit något köp än så länge..

Hade tänkt ge mig ut på en promenad idag också, men regnet verkligen vräkte ner när jag kom hem så hoppade det. Får ta det imorgon istället! Nu ska jag kolla upp lite goda recept på tårtor! PUSS

WAY OUT WEST

Här kommer några av dem bästa bilderna från Way out West. Har hur många som helst! Plus en massa filmer, ska se om jag kan förstå mig på hur man lägger upp dem här. Isåfall kommer det sen med!

Det bästa var såklart Kanye West, två timmar uppträdde han och han hade lätt kunnat gjort det två timmar till. Sjukt kul att han sjöng trough the wire och några andra gamla godingar!
Robyn var även grym! Hon hade dock avskyvärda skor på sig och jag förstår mig inte på hennes frisyr.. Prince var kul att se, fast den enda låten som jag och Malin kunde var purple rain, som säkert höll på i 15 minuter. Med tanke på hans långa för- och efterspel på alla låtar. Men det var ju ändå Prince!
Hann tyvärr inte med Rebecca och Fiona, dels var vi lite sena ut och kön in till Parke Lane var hur låååång som helst, tråkigt.. Men var på Trädgår'n på fredagskvällen och lyssnade på ett band. Alla på dansgolvet kunde typ alla låtar medan jag och Malin inte hade en aning om vilka det var.. Haha.
Men hur som helst har denna helg var kanon!

GLASSES

Var uppe med tuppen idag, är inte alls van att ställa klockan på 07.15, hua! Låg dock och drog mig en stund innan jag fixade iordning mig och åkte in till Synsam för min synundersökning.
Hade inte så kass syn som jag trodde, lite sämre på långt håll bara. Så behöver inte ha glasögonen jämt, mestadels när jag kör bil.

Efter jag var klar, skulle jag prova en massa bågar. Vilket jag säkert gjorde i 40 minuter. Men kunde inte bestämma mig, så har lånat hem de jag tycker var snyggast. Frågan är bara vilka jag ska slå till på? Får prova dessa massvis nu och se hur jag känner, annars åker jag tillbaka och lånar fler!
PUSS

MIND-BLOWING

Hej alla fina!
Nu är jag tillbaka hemma igen efter helgen i Göteborg. Eller kom hem igår kväll, men var alldels för trött för att blogga då. Det enda som orkades med var en dusch och den sista Sagan om ringen filmen.
Way out West har varit så jäkla bra, F-A-N-T-A-S-T-I-S-K-T! Vilken tur att jag och Malin fick tag i biljetter. Ångrar det inte en sekund. Såklart var Mr. Kanye West bäst!

Har jobbat hela dagen lång idag och imorgon ska jag åka in för en synundersökning. Tror en 90-åring ser bättre än mig.. Så dags att kolla upp detta! Men när jag är hemma igen ska jag fixa en rejäl wow-uppdate, sounds good?
PUSS

A WEEKEND OF MUSIC

Då bär det av till Göteborg över helgen tillsammans med världens bästa! Det är Way out west som gäller. Skål!

THAT'S LIFE


BLACK PAINT ON MY FINGERTIP

Timmarna på jobbet idag, flög verkligen förbi! Swoosch, sa det. Jag och Malin packade upp leveranser, bland annat några nya höstskor. Men inga favoriter än, får hoppas några roliga kommer imorgon!

Har precis målat mina naglar svarta, så ska lägga mig framför andra Sagan om ringen filmen tills dem torkat ordentligt. Hade tänkt gå ut lite, men är inte riktigt redo för den höstkylan som kommit hit..

JUMPING UP AND DOWN

ÄNTLIGEN har jag en biljett till Way out west!
Efter många, många, många om och men och efter ömma tummar för att jag kramat dem så hårt har jag nu denna lilla biljett i min hand. Yaay!
Kanye West, here I come

MOTHER AND DAUGHTERS

För några dagar sedan rensade jag och syster lite bland alla våra skor. Jag slängde närmare 25 stycken, så kändes inte mer än rätt att dessa godbitar från Nelly Outlet fick en plats i min skogarderob.
Idag har jag varit i Göteborg med mamma och syster hela dagen. Vi har flyttat tillbaka en massa saker till Emmas lägenhet igen, nu när skolan snart börjar och det är dags för en tillbakaflytt..
Vi har även gått runt lite på stan, ätit gott på Avenyn, kollat upp vart min skola ligger, gått ännu mer och avslutade dagen med att köpa med oss Sushi hem. Härligt!

I WISH THE RING NEVER HAD COME TO ME

Medan regnet faller ner utanför mitt fönster kryper jag ner i soffan med mysfilten och sätter på första filmen i Sagan om ringen.

JOHNNY BOY

Smögen feelings får jag från denna låt!

AUTUMM APPROACHING


OH YES

Har jobbat klart för denna vecka och är nu ledig både måndag och tisdag. Härligt!
Sitter just nu och väntar på att mamma och pappa ska ropa att maten är klar. Det blir tapas, mums! Plus att jag hungrar ihjäl..
PUSS

FOUR FAVORITES

Fyra av mina favorit bloggar som jag är lite smått beroende av och är inne på minst två-tre gånger per dag, är:
Gary pepper vintge
Late afternoon
Cupkackes and cashmere
Song of Style

THE NIGHT IS YOUNG AND SO ARE WE

Årets Smögen resa var så jäkla lyckad, vi hade inte en enda tråkig stund! Dagarna fyllde vi med skratt, sol och bad medan det blev shots, drinkar och fest på kvällarna/nätterna. Det var så roligt att äntligen få krama om Emma ordentligt och ännu bättre var att hon var ledig och kunde umgås med oss hela dagarna.
På min födelsedag blev jag firad med trerätters på Hamnen 4, sång, tårtljus, shots, skrubbsår och blev även nersprutad med champagne.
Blir säkerligen en repris av resan nästa år, men sålänge så kommer här 32 stycken bilder,
enjoy!
Kärlek

AOUTCH

Har fått sjukt ont i halsen. Har haft det sedan i måndags nu.. Känns som halsfluss, men jag har ju opererat bort mina halsmandlar.. Knäppt!

BACK TO BUSINESS

Började dagen med att sola några timmar, sedan åkte jag iväg till Borås en stund. Där blev det lunch med Malin och sedan lite shopping!
En ny sporttopp från Nike införskaffades
tillsammans med ett par EasyTone. Dem ska jag prova om några timmar, spännande!
Denna topp hängde på H&M:s rea, så slog till. Tycker den är ganska så söt ändå.

COLOURS IN A WIND

Augusti har kommit, men känns inte som att hösten närmar sig alls. Tvärt om! Är varmare än på länge och allt är underbart. Vill mest lägga mig i gräset och kolla på moln som formar sig till olika saker.
Tror bestämt att jag ska ut på en cykeltur och bara njuta!

NOT A FAN OF SMOKING, BUT LOVE THE PIC

Pyser iväg till jobbet, slutar klockan fem. Härligt!

BIRTHDAYGIFTS

I födelsedagspresent av storasyster fick jag ett superbra och härligt kokosdoftande hårserum/värmeskydd från Lanza och läppstift + läppenna från Mac, läppstiftet i färgen Girl about town. Hur snyggt som helst!
Från mamma och pappa fick jag bland annat ett presentkort på Stadium, så ska åka iväg på torsdag för att köpa mig mina efterlängtade EasyTone! Tack

BREAKFAST

Denna brakfrukost är dundergod och supermättsam. Bestående av en hemmabakad fullkornsmacka med nystekta kantareller och en annan med leverpastej och gurka, tillsammans med müsli i naturell fil med lite ringlad honung över och ett glas passionsjuice.
Smaskens!

WORKING NINE TO FIVE


I söndags kom vi hem från de fem bästa dagarna någonsin på Smögen. Vi har haft toppen väder, sällskap och nattliv.
Ska uppdatera er så fort jag hinner sätta mig vid en riktig dator och fått in bilderna där. Så håll er till tåls..
Jobbar hela denna vecka, utom på torsdag, så ska försöka fixa detta då eller på onsdag. Men jag lever i alla fall! PUSS


RSS 2.0